YRD. DOÇ. DR. MAHMUT RATİP KAZANCİGİL’İN VEFATI

Eski Sağlık Müdürü ve Tıp Fakültesi emekli öğretim üyesi, araştırmacı-yazar Yrd. Doç. Dr. Mahmut Ratip Kazancigil vefat etmiştir.

Merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü

Not: Merhumun cenazesi 13 Ağustos 2017 Pazar günü II. Bayezit Külliyesi Camii'nde İkindi Namazını müteakip kılınacak cenaze Namazından sonra Yıldırım Mezarlığında defnedilecektir.
Bu içerik 12 Ağustos 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1096 kez okundu.

YENİ BASKI SANATINDA TOKSİK OLMAYAN YÖNTEM VE TEKNİKLER KONFERANS/ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Savaş Kurtuluş Çevik tarafından 08 Aralık 2017 tarihinde Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliğinde " Baskı Sanatında Toksik Olmayan Yöntem ve Teknikler Konferans/Çalıştayı gerçekleştirildi. Konferans sürecinde Ülk..

YENİ ÜNİVERSİTEMİZ 26. KALİTE KONGRESİ’NDE TEMSİL EDİLDİ

26. Kalite Kongresi KalDer tarafından TÜSİAD ve ZORLU iş birliğiyle 21-22 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ana teması “Dönüşüme Liderlik” olan kongreye KalDer’in davetiyle Üniversitemizi temsilen Kalite ve Strateji Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Arş. Gör. Dr. Işıl Usta katıldı. Beşiktaş Belediyesi Filarmoni Orkestrası..