YENİ WEB SİTEMİZ HİZMETE AÇILDI

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Web Geliştirme Ekibi’nin yaklaşık üç aylık sürede gerçekleştirdiği Trakya Üniversitesi web yenileme çalışması büyük ölçüde tamamlanarak, 8 Nisan 2013 Pazartesi günü mütevazı bir törenle yayımlandı.

Törene Rektörümüz Prof. Dr. Yener YÖRÜK ile rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Hüseyin SARIOĞLU, Prof. Dr. Süleyman PİŞKİN ve Prof. Dr. Recep DUYMAZ’ın yanısıra fakülte dekanlarımız, yüksekokul müdürlerimiz, üniversitemiz genel sekreteri ve daire başkanlarımız katıldı.

Üniversitemiz yeni WEB Sitesi Karadağ Başbakan Yardımcısı Rafet HUSOVİÇ‘in butona tıklamasıyla yayımlanmış oldu. Rektörümüz Prof. Dr. Yener YÖRÜK, bu çalışmayı başarıyla gerçekleştiren WEB Geliştirme Ekibi’ne teşekkür ve takdirlerini sundu.

Bu içerik 09.04.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 11776 kez okundu.