YAZ OKULUNA BÜYÜK İLGİ KONTENJANLARI ARTTIRDI

Trakya Üniversitesi Yönetim Kurulunun 19 Haziran 2017 tarihinde gerçekleştirdiği toplantıda öğretim üyelerimizin büyük öz verisi ile İç Hastalıkları ve Hemşireliği, Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Hemşirelikte Yönetim ve Ruh Sağlığı Hemşireliği derslerinin yaz okulu kontenjanları artırılmıştır.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Trakya Üniversitesi olarak zor durumda olan öğrencilere kucak açtık. Türkiye’de sadece birkaç üniversite tarafından açıldığı için farklı şehirlerden gelen ve kayıt yaptırabilmek için gece okulun önünde sıraya giren öğrencilerin mağdur olmaması amacıyla 08 Haziran 2017 tarihinde ilan edilen kontenjanlarımızın artırılması yönünde Yönetim Kurulunu acil olarak toplayarak 19 Haziran 2017 tarihinde  karar aldık. Bu kararı almamıza yardımcı olan hocalarımıza göstermiş oldukları özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Böylece öğrencilerin dönem kaybı engellenmiş ve eğitim hayatına katkı sağlanmış oldu.” dedi.

Bu içerik 19.06.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1866 kez okundu.