Y NESLİ GÖÇMEN GENÇLERİN EĞİTİM SORUNLARI VE GELECEK VİZYONLARI; AVUSTRALYA ÖRNEĞİ KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Y Nesli Göçmen Gençlerin Eğitim Sorunları ve Gelecek Vizyonları; Avustralya Örneği Konferansı 08 Mayıs 2017 tarihinde Eğitim Fakültesinde gerçekleştirildi. Konferansa akademisyenleri ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşan Doç. Dr. Sema Sandalcı konuşmasında eğitimin bugünkü durumuna vurguda bulunarak yaşanılan aksaklıklardan bahsetti.

Bozok Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Filiz Akar konferansta Y nesline değinerek y neslinin özelliklerini, nelerden hoşlandıklarını, neler yaptıklarını, ne istediklerini ve iş hayatlarındaki isteklerini anlattı. Y nesli olarak adlandırılan günümüz gençliğinin Avusturya özelindeki problemlerinden bahseden Yrd. Doç. Dr. Filiz Akar, yurtdışındaki göçmen Türklerin eğitimdeki başarısızlıkları, yaşanan sıkıntıları anlattı. Avusturya’da yaşayan vatandaşlarımız ile yaptıkları araştırmalarda birebir görüşmelerde bulunduklarını ve bu görüşmelerde göçmen Türklerin anlattıklarını dile getirdi.

YENİ KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ORYANTASYON PROGRAMI

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine 20 Eylül 2017 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.   Birinci sınıf öğrencilerinin yanı sıra Yüksekokul öğretim elemanları ve basın mensuplarının katıldığı toplantının açılış konuşmasını Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf &..

PROF. DR. GÜLBİN ÜNSAL’DAN ZİYARET

Üniversitemiz Tıp Fakültesi'nden emekliye ayrılan Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülbin Ünsal, 10 Ekim 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Eki
ALMANCA ÖĞRETMENLERİ GÜNÜ

Düzenleyen Birim: Yabancı Diller YüksekokuluYer: Balkan Kongre MerkeziTarih: 21 Ekim 2017Son Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2017Duyuru metni için tıklayınız.