VİYOLONSEL VE PİYANO RESİTALİ

14 Mart tıp haftası programı kapsamında 15 Mart 2017 tarihinde Devlet Konservatuvarı Sanat, Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde Dr. Ahmet Zafer anısına Viyolonsel ve Piyano Resitali düzenlendi.

Okt. Nilgün İşcan’ın anlatımıyla Doç. Ayça Yılmaz Altuğ (Piyano) ve Yrd. Doç. Musa Eren İşkodralı (Viyolonsel) tarafından gerçekleştirilen resitalde Fançois Francoeur, Ludwig Van Beethoven ile Frederic Chopin’den eserler icra edildi.
Bu içerik 17 Mart 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 274 kez okundu.

NEVRUZ ŞÖLENİ COŞKUYLA KUTLANDI

Üniversitemizin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Nevruz Şöleni” 21 Mart 2017 tarihinde Bolca Ana Yemekhanesi önünde gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin ile Dekanlar, Meslek Yüksekokulu Müdürleri, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Ma..

TÜRKSOY HALK ÇALGILARI ORKESTRASI NEVRUZ KONSERİYLE BÜYÜLEDİ

Türksoy Halk Çalgıları Orkestrası Nevruz Konseri 23 Mart 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konsere Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, akademisyenler, öğrenciler ve sanatseverler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan konserde TÜRKSOY Genel Sekreteri adına TÜRKSOY Azerbaycan Temsilcisi Elçin Gafarlı b..