VİYOLONSEL VE PİYANO RESİTALİ

14 Mart tıp haftası programı kapsamında 15 Mart 2017 tarihinde Devlet Konservatuvarı Sanat, Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde Dr. Ahmet Zafer anısına Viyolonsel ve Piyano Resitali düzenlendi.

Okt. Nilgün İşcan’ın anlatımıyla Doç. Ayça Yılmaz Altuğ (Piyano) ve Yrd. Doç. Musa Eren İşkodralı (Viyolonsel) tarafından gerçekleştirilen resitalde Fançois Francoeur, Ludwig Van Beethoven ile Frederic Chopin’den eserler icra edildi.
Bu içerik 17 Mart 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 332 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SELANİK’TE TÜRK EĞİTİM GÜNLERİNE KATILDI

Trakya Üniversitesi 11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne katıldı. Etkinlik çerçevesinde Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan  Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olma..

ÜNİVERSİTEMİZ ULUSLARARASI SELANİK KİTAP FUARINDA TANITILDI

Yunanistan’ın Selanik şehrinde 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Selanik Kitap Fuarı’na Trakya Üniversiteler Birliği olarak Üniversitemiz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesinin yanı sıra İstanbul Üniversitesi de katıldı. Fuarda 12 Mayıs 2017 tarihinde bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Selanik Başkonsolosu Orha..