VEFATININ 429. YILINDA MİMAR SİNAN ANILDI

Mimar Sinan vefatının 429. yılında Üniversitemizin yanı sıra Edirne Belediyesi, Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği, TMMOB Mimarlar Odası Edirne Temsilciliği, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası, TMMOB Makine Mühendisleri Odası, Edirne Kent Konseyi ve Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği’nin katkılarıyla etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda 06 Nisan 2017 tarihinde Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde “Suyun İzinde Mimar Sinan” fotoğraf yarışmasının ödül töreni ve sergi açılışı, 07 Nisan 2017 tarihinde Üniversitemiz Mimarlık Fakültesinde “Suyun İzinde Mimar Sinan” konulu panel, 08 Nisan 2017 tarihinde “Mimar Sinan Su Yolları” gezisi, 09 Nisan 2017’de Edirne Belediye Binası önünden Protokol Evi’ne kadar “Bisiklet Turu” gerçekleştirildi.

Bu içerik 19 Nisan 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 371 kez okundu.

YENİ “SAĞLIKLI BİR NESİL SAĞLIKLI BİR GELECEK” SÖYLEŞİSİ

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Yeşilay Topluluğu tarafından organize edilen “Sağlıklı Bir Nesil Sağlıklı Bir Gelecek”  adlı söyleşi 24 Nisan 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, akademisyenler ile Edirne Yeşilay Şube Başkanı Sebahattin Bilgiç ve öğrenciler katıldı. Progr..

YENİ 23 NİSAN REKTÖRÜ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE UZAY ÇALIŞMALARINI BAŞLATIYOR

Üniversitemiz Anaokulu öğrencileri 21 Nisan 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz çocuklar ile sohbet ederek hediyeler dağıttı.Rektörümüzün sorduğu bilmeyece doğru cevap vererek Rektörlük koltuğuna oturan öğrencimiz astronot olmak istediğini ifade etti. &O..