VEFATININ 429. YILINDA MİMAR SİNAN ANILDI

Mimar Sinan vefatının 429. yılında Üniversitemizin yanı sıra Edirne Belediyesi, Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği, TMMOB Mimarlar Odası Edirne Temsilciliği, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası, TMMOB Makine Mühendisleri Odası, Edirne Kent Konseyi ve Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği’nin katkılarıyla etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda 06 Nisan 2017 tarihinde Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde “Suyun İzinde Mimar Sinan” fotoğraf yarışmasının ödül töreni ve sergi açılışı, 07 Nisan 2017 tarihinde Üniversitemiz Mimarlık Fakültesinde “Suyun İzinde Mimar Sinan” konulu panel, 08 Nisan 2017 tarihinde “Mimar Sinan Su Yolları” gezisi, 09 Nisan 2017’de Edirne Belediye Binası önünden Protokol Evi’ne kadar “Bisiklet Turu” gerçekleştirildi.

Bu içerik 19 Nisan 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 534 kez okundu.

YENİ SRİ LANKA DEMOKRATİK SOSYALİST CUMHURİYETİ VE ÇEKYA ANKARA BÜYÜKELÇİLERİ'NDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohiden Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile birlikte 17 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen “Sri Lanka- Türkiye İlişkileri” adlı konferansa katıldı. Konferansın tamamlanmasının ardından Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara B&..

YENİ SRİ LANKA VE TÜRKİYE İLİŞKİLERİ KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ

“Sri Lanka ve Türkiye İlişkileri” adlı konferans Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İsmail Hakkı İnan Konferans Salonu’nda 17 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Konferansa Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohıdeen Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, akademisyen ve öğrenciler katıldı.   S..