VEFATININ 429. YILINDA MİMAR SİNAN ANILDI

Mimar Sinan vefatının 429. yılında Üniversitemizin yanı sıra Edirne Belediyesi, Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği, TMMOB Mimarlar Odası Edirne Temsilciliği, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası, TMMOB Makine Mühendisleri Odası, Edirne Kent Konseyi ve Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği’nin katkılarıyla etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda 06 Nisan 2017 tarihinde Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde “Suyun İzinde Mimar Sinan” fotoğraf yarışmasının ödül töreni ve sergi açılışı, 07 Nisan 2017 tarihinde Üniversitemiz Mimarlık Fakültesinde “Suyun İzinde Mimar Sinan” konulu panel, 08 Nisan 2017 tarihinde “Mimar Sinan Su Yolları” gezisi, 09 Nisan 2017’de Edirne Belediye Binası önünden Protokol Evi’ne kadar “Bisiklet Turu” gerçekleştirildi.

Bu içerik 19 Nisan 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 419 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SELANİK’TE TÜRK EĞİTİM GÜNLERİNE KATILDI

Trakya Üniversitesi 11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne katıldı. Etkinlik çerçevesinde Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan  Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olma..

ÜNİVERSİTEMİZ ULUSLARARASI SELANİK KİTAP FUARINDA TANITILDI

Yunanistan’ın Selanik şehrinde 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Selanik Kitap Fuarı’na Trakya Üniversiteler Birliği olarak Üniversitemiz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesinin yanı sıra İstanbul Üniversitesi de katıldı. Fuarda 12 Mayıs 2017 tarihinde bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Selanik Başkonsolosu Orha..