“VAKT-İ SELİMİYE” FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILIŞI

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı öğrencisi ve Güzel Sanatlar Topluluğu Başkan Yardımcısı Hatice Ümmühan Tüylü tarafından çekilen Selimiye Camii’nin değişik açılardan fotoğraflandığı eserlerden oluşan “Vakt-i Selimiye” sergisi 05 Haziran 2016 tarihinde Selimiye Vakıf Müzesi’nde  açıldı.

Açılışa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Muhammet Bayraktaroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kemal Soytürk, Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Fikret Dişlioğlu, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ahmet Yence,  Güzel Sanatlar Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ersan Sarıkahya ve Topluluk Başkanı Sercan Uluağaç ile Edirneli sanatseverler katıldı.

Sergi, 25 Haziran 2016 tarihine kadar açık kalacak.
Bu içerik 06.06.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1498 kez okundu.