UZUNKÖPRÜ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULUNDA ORYANTASYON GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Uzunköprü Uygulamalı Bilimler  Yüksekokuluna 2017-2018 öğretim yılında yerleşen 1.sınıf öğrencilerine 21.09.2017 Perşembe günü saat 10:00’da Yüksekokulu Konferans Salonunda Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.

İşletme Bilgi Yönetimi 4. sınıf öğrencisi Buse Aydıngöz’ün  yaptığı sunum sonrasında Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Enver Erdinç Dinçsoy, Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı  Yrd. Doç. Dr. Volkan Dayan, İşletme Bilgi Yönetimi Bölüm Başkanı  Yrd. Doç. Dr. Nilüfen Serinikli, Muhasebe Bölüm Başkanı  Yrd. Doç. Dr. V. Evrim Altuk Özden konuşma yaptı. Öğrenci topluluk başkanlarının, topluluklarını tanıtmasının ardından akademik ve idari personelimize öğrencilerimiz tarafından sorulan soruları cevaplandırıldı.

Edirne’nin tanıtımı için 25.09.2017 Pazartesi günü gezi düzenlenerek, Karaağaç, Külliye, Kırıkpınar alanı, Şükrüpaşa Anıtı ve Balkan Yerleşkesi gezilerek 1.sınıf öğrencilerine Edirne’nin tanıtımı gerçekleştirildi.

Bu içerik 03.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 939 kez okundu.