UZUNKÖPRÜ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU İLK MEZUNLARINI VERDİ

Uzunköprü uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminde ilk mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi. Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencilerinden 56 öğrenci okulun ilk mezunları olarak tarihe geçti.

Okul öğrencilerinin oluşturduğu müzik grubunun sunduğu müzik dinletisi, saygı duruşu, istiklal marşının okunmasıyla başlayan tören  öğrenciler adına okul 2016-2017 Eğitim-Öğretim dönemi birincisi Bankacılık ve Sigortacılık öğrencisi Ayşe Kaçar'ın konuşması ile devam etti. Törende Yüksekokul Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Volkan Dayan, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, İlçe Kaymakamı Kemal Yıldız'ın konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilerimize plaketleri takdim edildi. Öğrencilerimiz meslek yemini etti. Mezuniyet Kütüğüne Okulumuz dönemi birincisi Bankacılık ve Sigortacılık öğrencisi Ayşe Kaçar'ın isminin bulunduğu pirinç plakayı  çakmasından sonra tüm mezunlarımıza öğretim üyelerimiz tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Tören öğrencilerimizin kep atması ve misafirlere pilav ayran ikramıyla son buldu.
Bu içerik 16.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 850 kez okundu.