UZUNKÖPRÜ MESLEK YÜKSEKOKULUNDA ORYANTASYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Uzunköprü Meslek Yüksekokuluna 2017-2018 öğretim yılında yerleşen 1.sınıf öğrencilerine 21 Eylül 2017 tarihinde Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Üniversitemiz ve Uzunköprü’nün tanıtım videosu izlendi. Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Kılıç bir konuşma gerçekleştirerek Meslek Yüksekokulumuz hakkında bilgi verdi.

Akademik ve idari personelimize öğrencilerimiz tarafından sorulan soruların cevaplanmasının ardından ikram ile etkinlik son buldu.

Edirne’nin tanıtımı için 25 Eylül 2017 tarihinde gezi düzenlenerek Şükrü Paşa Anıtı, Ayşekadın ve Karaağaç Yerleşkesi, Sağlık Müzesi ve Balkan Yerleşkesi gezilerek 1.sınıf öğrencilerine gezi düzenlendi.
Bu içerik 05.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 595 kez okundu.