UZUNKÖPRÜ MESLEK YÜKSEKOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni 12 Haziran 2015 tarihinde Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirildi. Törene Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız, Meriç Kaymakamı Mehmet Nurullah Kahraman, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Meriç Belediye Başkanı Nihat Yörük, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu, Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Erol Çakır ile akademisyen, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan okul birincisi Yılmaz Martin emekleri için tüm hocalarına, arkadaşlarına ve birlikte mezun olduğu eşine teşekkür etti.

Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Erol Çakır konuşmasında Uzunköprü Meslek Yüksekokulu hakkında bilgi verirken “Uzunköprü Meslek Yüksekokulu nitelikli meslek elemanları yetiştirme gayreti göstermektedir. Bu amaçla görev yapan öğretim elemanlarımızı huzurlarınızda kutluyorum.” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu konuşmasında Üniversitemizin 40.000’e yaklaşan öğrenci sayısı ve otuzun üzerinde birimiyle bölge ve Balkan Üniversitesi haline geldiğini belirterek “Bu noktaya gelişimizde en üst yönetimden en alt kademedeki personelin ve öğrencilerin bilim aşkıyla çalışmaları katkısı büyüktür. ‘Dünyada başarmak istiyorsan ilme sarıl, ahiret kazanmak istiyorsan ilme sarıl, her ikisini istiyorsan yine ilme sarıl.’ diye bize hedef gösteren bir kültürün bir medeniyetin bir inanç ve değerler sisteminin bizim genlerimize işlediğinin bir göstergesidir.” diyerek hocalara fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve öğrencilerimize meslek hayatında başarılar diledi.

Tören, mezun olan öğrencilerin birlikte ettikleri meslek yemininin ardından öğrencilerin keplerini atmasıyla son buldu.
Bu içerik 19.06.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1619 kez okundu.