UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Üniversitemiz ile Trakya Kalkınma Ajansı ve KOSGEB iş birliği ile Trakya Üniversitesi Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin organizasyonunda Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verildi.

Eğitim toplantısında konuşan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu; Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksinde Üniversitemizin üst sıralara çıkabilmesi için Girişimcilik ve Uygulamalı Girişimcilik eğitimlerinin arttırılması, yaygınlaştırılması adına akademik personelimizin katılımları ile gerçekleşen bu eğitimi son derece önemsediğini belirterek kursiyer akademik personelimize teşekkürlerini iletti.

KOSGEB Edirne İl Müdürlüğünden KOBİ Uzmanı Hasan Tarık Altuntaş, KOSGEB destekleri ve işleyiş mekanizması ve eğitimin çıktılarından bahsederek Üniversitenin dinamizmi ile girişimcilik eğiliminin giderek artacağına inandığını ifade ederek verimli bir eğitim olmasını diledi.

Eğitimler Doç. Dr. Ayhan Aytaç’ın moderatörlüğünde interaktif bir şekilde tamamlandı.
Bu içerik 10.01.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1257 kez okundu.