UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU 2015 - 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2015 -2016 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 28 Mayıs 2016 tarihinde Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 75. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayhan Gençler, akademisyenler, veliler ve öğrencilerimiz katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Yüksekokul birincisi Deniz Elmas bir konuşma gerçekleştirdi. Ardından Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ayhan Gençler gerçekleştirdiği konuşmasında, öğrencileri tebrik ederek mezuniyet sonrasında kendilerini geliştirme ve iş bulma konusunda kararlı olmalarını söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, öğrencilerimizin çok iyi akademik ve sosyal olanaklar altında eğitim aldıklarını söyleyerek Üniversitemizin ve Ülkemizin artan olanaklarına dikkat çekti. Üniversitemizin Balkanlar ve Doğu Avrupa’da önemli bir eğitim merkezi olduğunun altını çizen Rektörümüz öğrencilerimize hayat boyu öğrenim ile kendilerini geliştirmelerini, girişimcilik ruhu ile hayata atılmalarını söyledi. Rektörümüz mezun öğrencilerimize dünyadaki tüm kapıların açık olduğunu söyledi ve mezun öğrencilerimiz ile ailelerini tebrik etti.

Rektörümüz ardından okul birincimize mezuniyet belgesini verdi. Protokol ve akademisyenlerimizden mezuniyet belgelerini alan öğrencilerimiz, tören sonunda meslek andını okuyarak keplerini fırlattı. 

Bu içerik 28.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1470 kez okundu.