ÜNİVERSİTEMİZİN FACEBOOK SAYFASI HAKKINDA REKTÖRÜMÜZDEN MESAJ

Değerli Akademisyenlerimiz, Üniversitemizin Çalışanları, Sevgili Öğrencilerimiz ve Velilerimiz, Edirne, Trakya ve Balkanlardaki Dostlarımız;

Şüphesiz Üniversite hayata en fazla dokunan, değiştiren ve geliştiren kurumların başında gelir. Ancak bu değişim ve gelişim özgür, samimi ve paylaşımcı bir iletişim anlayışı ile mümkündür. Bu noktada sizlerin görüşlerini önemsiyor, yaratacağımız her değerde sizlerin de katkısı olmasını arzu ediyoruz.

Sizlerle etkin bir iletişim sağlayabilmek için yenilenen Facebook sayfamız ile sizlere ulaşmak, sizlerden haber almak, sizlerin görüş ve önerilerini duymak istiyoruz. Bunun yanı sıra Üniversitemiz ile ilgili haberleri, duyuruları, yapılacak etkinlikleri ve aktiviteleri, görselleri ve videoları sizleri ilgilendiren birçok içeriği sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Üniversitemiz Facebook sayfasına https://www.facebook.com/trakyauniversitesirektorlugu adresinden ulaşabilirsiniz.

Selam, saygı ve sevgilerimizle.

Prof.Dr. Erhan TABAKOĞLU

Trakya Üniversitesi Rektörü

Bu içerik 25.08.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 8582 kez okundu.