Üniversitemizde yeni başlayan sağlık personellerine yönelik tanışma ve sertifika taktim etkinliği 12 Ekim 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde düzenlendi. Toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Abdullah Taş ve Hastane Yönetimi bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Üniversitemize taze kan geldi. Neredeyse 10 yıldır bu sayıda eleman almıyorduk. Tam 91 personel üniversitemize geliyor. Bu Üniversitemize inanılmaz bir dinamizm katacak. Yoğun nöbetlerden bunalan bölümlerimiz vardı. Yeni birimler açmak istiyorduk. Yaptığımız görüşmeler neticesinde bize bu kadroları veren Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Maliye Bakanı Naci Ağlbal'a, bu konuda bize destek olan başta Edirne Milletvekili Rafet Sezen olmak üzere  emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Böylelikle Trakya Bölgesi'nin yanı sıra Balkanlara da hizmet veren Üniversitemiz hastanesinin eksikliği önemli bir oranda karşılanmış oldu." dedi. 

Yönetimin ve yeni katılan personelin kendini tanıtması ve Edirne ve Üniversiteye yönelik izlenimlerini paylaşmasıyla devam eden tanışma etkinliği sonrasında Rektörümüz “Sizlere şunu söylemek istiyorum. Hasta bir derdi olandır, hasta hoş söze ihtiyaç duyandır. Sizden ilk ricamız onlarla tatlı dille görüşün ve güler yüzlü olun. İkinci ricamız biz bir aileyiz, bir ekibiz. Bu ekip ruhu içinde çalışmalıyız. Sizlerin duyguları beni memnun etti. Burayı sevmeniz bizim için önemli. Yüksek lisans ve doktora yapıyor olmanız ve kendinizi geliştirmek istemeniz güzel. Buna her zaman destek veririz. Ne derdiniz olursa yanınızdayız. Hepinizi sevgi ve saygılarımla kucaklıyorum. Tebrik ediyorum, mesleğiniz hayırlı ve uğurlu olsun.” diyerek sözlerini tamamladı.

Tören yeni personele sertifikaları verilerek tamamlandı.

Bu içerik 12.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 585 kez okundu.