ÜNİVERSİTEMİZDE TEMİZ ENERJİ KONUSUNDA BÜYÜK ADIM

Trakya Üniversitesinde temiz enerji çalışmaları sürüyor. Bu amaçla Yüksek Mimar Çelik Erengezgin ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Prof. Dr. Turhan Nejat Veziroğlu Temiz Enerji Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yüksel Kaplan 29 Eylül 2017 tarihinde Rektörümüze ziyarette bulundu. Hidrojen enerjisi konusunda dünya çapında bir otorite olan Prof. Dr. Turhan Nejat Veziroğlu’nun tavsiyeleriyle Üniversitemize gelen bilim insanlarından Yüksek Mimar Çelik Erengezgin ile Üniversitemizde yapılması düşünülen ekolojik bina projesi ön çalışması yapıldı. Prof. Dr. Yüksel Kaplan hidrojen enerjisi konusunda yapılacak Ar-Ge çalışmaları için bilgi verdi. Toplantıda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, yenilenebilir enerji konusunda çalışmalar yapan Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Doğan Eryener ve Makine Mühendisliği Enerji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Semiha Öztuna da bulundu.

YENİ BASKI SANATINDA TOKSİK OLMAYAN YÖNTEM VE TEKNİKLER KONFERANS/ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Savaş Kurtuluş Çevik tarafından 08 Aralık 2017 tarihinde Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliğinde " Baskı Sanatında Toksik Olmayan Yöntem ve Teknikler Konferans/Çalıştayı gerçekleştirildi. Konferans sürecinde Ülk..

YENİ ÜNİVERSİTEMİZ 26. KALİTE KONGRESİ’NDE TEMSİL EDİLDİ

26. Kalite Kongresi KalDer tarafından TÜSİAD ve ZORLU iş birliğiyle 21-22 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ana teması “Dönüşüme Liderlik” olan kongreye KalDer’in davetiyle Üniversitemizi temsilen Kalite ve Strateji Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Arş. Gör. Dr. Işıl Usta katıldı. Beşiktaş Belediyesi Filarmoni Orkestrası..