ÜNİVERSİTEMİZDE KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Üniversitemiz 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı öğrenci kayıtları Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.  

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, 04 Ağustos 2015 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde Mimarlık Fakültesi öğrencisi Esra Dermirci’nin kaydını gerçekleştirerek öğrenci ve veliler ile bir araya geldi. Kayıt işlemi sonunda Rektörümüz Esra Demirci’ye başarılar dileyerek öğrenci kimlik kartını teslim etti.  Rektörümüz başarılı organizasyondan ötürü emeği geçen herkese teşekkür etti.

Öğrencilere tarihi ve doğal güzellikler ile dolu bir şehirde eğitim alacaklarını söyleyen Rektörümüz, Üniversitemize yeni gelen öğrencilere yabancı dil ve bilgisayar konularında kendilerini geliştirmelerini tavsiye etti.

Rektörümüz yaptığı açıklamada öğrenci ve velilerin rahat bir ortamda kayıt işlemlerini sorunsuz ve hızlı bir şekilde tamamladığını söyledi. Rektörümüz kayıt işlemleri gerçekleşen öğrencilerin hiç beklemeden yabancı dil yeterlilik sınavına girdiğini kayıt işlemleri sonunda öğrencilerin Üniversitemizin sosyal olanaklarından yararlanmasını sağlayan,  aynı zamanda bankamatik kartı özelliği taşıyan fotoğraflı öğrenci kimlik kartlarının kendilerine teslim edildiğini söyledi.

Üniversitemizdeki kayıt işlemleri ile ilgili olarak konuşan Öğrenci İşleri Daire Başkanı Tülün Özsaygılı, Üniversitemiz lisans programlarının bu yıl yüzde yüz bir doluluğa ulaştığını, Üniversitemiz 04 Ağustos 2015 tarihi itibariyle 4000 öğrencinin kayıt yaptırdığını söyledi.

Öğrenci İşleri Daire Başkanı Tülün Özsaygılı, 28 Temmuz 2015 – 05 Ağustos 2015 tarihleri arasında elektronik kayıt işlemlerinin sürdüğünü, isteyen öğrenciler için 03 – 07 Ağustos arasında ise sadece üniversitemize başvurarak kayıt yaptırabileceğini söyledi.

Rektörümüz kayıt alanında açılan stantları gezerek, Edirne İl Emniyet Müdürlüğünün öğrencileri bilgilendirmek için açtığı masayı da ziyaret ederek öğrenci ve veliler ile sohbet etti. 

Bu içerik 04.08.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 5280 kez okundu.