ÜNİVERSİTEMİZ VOLEYBOL TAKIMI ÜNİVERSİTELER LİGİ (ÜNİLİG) PLAY OFF KARŞILAŞMALARINDA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

27-28-29 Nisan 2013 tarihleri arasında Ankara Başkent Voleybol Salonu’nda düzenlenen ve 3 gün süren Üniversiteler Ligi (ÜNİLİG) play off karşılaşmalarında erkekler kategorisinde üniversitemiz voleybol takımı İstanbul Üniversitesi’ni 3-2 malup ederek Türkiye üçüncüsü oldu.

Final müsabakalarından sonra düzenlenen ödül töreninde; erkekler kategorisinde üçüncü sırada yer alan üniversitemiz sporcularının kupa ve madalyalarını Merkez Hakem Kurulu Genel Sekreteri Eyüp Bostancı verdi.

Şampiyonada birinciler 50 bin, ikinciler 30 bin, üçüncüler de 15´er bin lira para ödülü almaya hak kazandı.

Bu içerik 02.05.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 3194 kez okundu.