ÜNİVERSİTEMİZ VE TRAKYA KALKINMA AJANSI ARASINDA İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz ile Trakya Kalkınma Ajansı arasında 27 Eylül 2016 tarihinde imza töreni gerçekleştirildi. Trakya Kalkınma Ajansı 2016 Teknik Destek Programına Üniversitemizden kabul edilen “Uygulamalı Horizon 2020 Proje Yazma Eğitimi” ve “İleri İstatistiksel Analiz ve Uygulamalı Sayısal Yöntemler Eğitimi” adlı projelerin sözleşmeleri Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin tarafından imzalandı.

Trakya Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü'nün başvuru sahibi olduğu, Havsa Meslek Yükseokulu'nun ortak olarak yer aldığı Üniversitemiz öğretim elemanlarına yönelik "Uygulamalı Horizon 2020 Proje Yazma Eğitimi" ve Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin başvuru sahibi olduğu ve Havsa Meslek Yüksekokulu'nun ortak olduğu üniversitemiz öğretim elemanlarına yönelik "İleri İstatistiksel Analiz ve Uygulamalı Sayısal Yöntemler Eğitimi" projeleri  kapsamında eğitimler Ekim ayı içerisinde başlayacak olup nihai program ileriki bir tarihte duyurulacaktır.

İmza töreni öncesinde Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin Rektörümüzü makamında ziyaret etti. Ziyarette, Trakya Kalkınma Ajansı ve Üniversitemiz arasında her alanda iş birliği yapılması konusunda mutabakata varıldı. 
Bu içerik 27.09.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1074 kez okundu.