ÜNİVERSİTEMİZ VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt arasında 09 Ekim 2017 tarihinde Rektörlük Binası’nda Fen ve Sosyal Bilimler Programı uygulanan Edirne Akmercan Anadolu İmam Hatip Lisesi proje okulunda  eğitim öğretim faaliyetlerini yürütmek için iş birliği ve koordinasyon sağlanması amacıyla protokol imzalandı.
Bu protokol ile ortaöğretim kademelerindeki öğrencilere milli, manevi ahlaki, insani ve kültürel değerlerin kazandırılması, Trakya Üniversitesinde görevli akademisyenler ile Milli Eğitim Bakanlığında görevli öğretmenler arasında karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunulması, öğretmenlerin mesleki ve akademik gelişmesine katkı sağlanması ve Trakya üniversitesinde eğitim gören öğrencilerin öğretmenlik uygulamasına katkı verilmesi amaçlanıyor. 
Protokol Üniversitemiz adına Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ve Edirne Akmercan Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Lokman Kızılyar tarafından imzalanarak yürürlüğe girdi. 

Bu içerik 10.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 433 kez okundu.