ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRÜ PROF. DR. YENER YÖRÜK’ÜN SELANİK ZİYARETİ

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük 20-21 Mart 2015 tarihlerinde Selanik’te QLS Şirketi ile başta Onkoloji olmak üzere yabancı hastaların Üniversitemizde tedavi edilmesi ve diğer bölümlerin de dahil olduğu sağlık turizmi üzerine görüşmelerde bulundu. Görüşmeye Doç. Dr. İrfan Perente de katıldı. Rektörümüz görüşmede Üniversitemiz Hastanesini; Medikal Onkoloji Bölümünü, PET, IMRT cihazlarını, Ameliyathaneleri, Laboratuarları ve Bölümleri sunum yaparak tanıttı. Görüşmelerin ardından Dünya Sağlık Örgütü’nden Nöroloji Uzmanı Dr. Costas Petsani ve Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Agnes Lontzakou ile Skype üzerinden iletişime geçilerek bu konuda temsilcilerin görüşleri alındı.

Daha sonra Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük Selanik Başkonsolosu Tuğrul Biltekin’i ziyaret etti. Görüşmede Rektörümüzün dönem başkanlığını yaptığı ve kalıcı sekretaryası Üniversitemizde olan Balkan Üniversiteler Birliği konusu görüşüldü. Ardından Başkonsolosumuz Rektörümüzü Başkonsolosluk binasıyla aynı yerleşkede olan “Atatürk Evi Müzesi”ni gezdirdi.

Bu içerik 23.03.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 2183 kez okundu.