ÜNİVERSİTEMİZ PERSONELİNE İLETİŞİM EĞİTİMİ VERİLDİ

Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Elemanı Yrd. Doç. Dr. Muharrem Özden tarafından Üniversitemiz öğrencilerine daha iyi hizmet verebilmek adına öğrenci işleri personeline etkili iletişim konusunda eğitim verildi.

Yrd. Doç. Dr. Muharrem Özden burada yaptığı konuşmasında iletişimin doğumdan ölüme kadar devam eden bir süreç olduğunu ve sosyal hayatımızın tamamında sözlü iletişimin önemli olduğunu belirtti. Ne anlattığımız önemlidir ancak onu nasıl anlattığımız çok daha önemlidir diyerek iletişimde beden dili ve diksiyonun önemine dikkat çekti. Ayrıca “Etkili konuşmacı olmak bir süreçtir. Kısa vadede oluşacak bir şey değildir. Bu süreçte kişinin önce depolarını doldurması gerekir. Bunun için çok iyi bir dinleyici olması, çok iyi bir okuyucu olması, çok iyi bir yargılayıcı olması gerekir. Bunların hepsi beraber iyi bir konuşmacıyı oluşturur.” dedi. İletişimsel kusurlara ve beden dilimizin verdiği mesajlara değinen Özden mekân kullanımının insan psikolojisi üzerindeki etkilerinden bahsetti.

Bu içerik 06 Eylül 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 610 kez okundu.

REKTÖRÜMÜZ İLK EĞİTİM GÜNLERİNDE ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Üniversitemizde 2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi 18 Eylül 2017 tarihinde başladı. Üniversite yaşamlarının ilk gününde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu öğrencileri yalnız bırakmayarak onlarla bir araya geldi. İlahiyat ve Mimarlık Fakültelerinde düzenlenen uyum programına katılan Rektörümüz öğrencilerle tanıştı. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, öğrencilere “Bugün yeni ..

BURSA MİLLETVEKİLİ DR. MEHMET MÜEZZİNOĞLU'NDAN ZİYARET

Eski Sağlık ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu 15 Eylül 2017 tarihinde üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Edirne Milletvekili Rafet Sezen, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, Genel Sekreter Yardımcı Vekilleri Ahmet Sezgin, Öğr. Gör. Hakan Akıncı bulundu.

SAĞLIK MÜZESİ’NDE MEHTER COŞKUSU

Unesco Dünya Kültür Miras Listesi’nde yer alan; bilim, sağlık ve tıp merkezini bir arada bünyesinde bulundurması açısından eşsiz bir örnek olan Üniversitemiz Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi yaşayan müze konseptine uygun olarak sosyal etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. 15 Eylül 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Ahmet H..

REKTÖRÜMÜZ ÜNİVERSİTE HASTANELERİ SAĞLIK HİZMETLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI KATILDI

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Ankara’da 12 Eylül 2017 tarihinde YÖK Tıp Sağlık Konseyi çalışmalarına katıldı. Ardından Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, YÖK üyeleri ve hastanesi bulunan 45 Üniversite rektörü ile birlikte Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından gerçekleştirilen Üni..