ÜNİVERSİTEMİZ KALİTE ÇALIŞMALARI İÇİN ÖNEMLİ ADIM

Üniversitemizde kalite standartlarının yükseltilmesi çalışmaları devam ediyor. Bu doğrultuda YÖK Yükseköğretim Kalite Kurulundan İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak başkanlığında Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Şeref Bediz, Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mürüvvet Başer, Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı ile İstanbul Bilgi Üniversitesi Kurumsal Projeler Müdürü Selin Gökçen Coşar’dan oluşan değerlendirme takımı 01-02 Ekim 2017 tarihinde Üniversitemizde toplantı gerçekleştirdi.

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak başkanlığındaki değerlendirme takımı 01 Ekim 2017 tarihinde Selimiye Cami, Üniversitemiz Sağlık Müzesi ve Karaağaç Yerleşkesini ziyaret etti. Ziyaretin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Rektör Yardımcılarımız ile ön değerlendirmeden bulundular.

Değerlendirme takımı 02 Ekim 2017 tarihinde ise Üniversitemiz Kalite ve Strateji Komisyonu üyelerinin de katıldığı toplantılarda Üniversitemiz tanıtılarak faaliyetleri aktarıldı ve kalite çalışmaları ile gelinen nokta anlatıldı. Toplantıların ardından Fen Fakültesi ve Tütagem ziyaret edildi.

Toplantılar neticesinde yol haritası çıkarılarak Kasım ayının ilk haftasında üç günlüğüne yeniden bir araya gelinmesi konusunda mutabakata varıldı.
Bu içerik 03.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1268 kez okundu.