ÜNİVERSİTEMİZ GÜREŞ TAKIMININ BAŞARISI

Türkiye Üniversiteler Arası Spor Federasyonu tarafından 26-30 Nisan 2017 tarihinde Sivas'ta düzenlenen Üniversiteler Arası Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Üniversitemiz Güreş Takımı'nda;

Bayanlarda

Sinem Topçu 69 kg. Türkiye Şampiyonu

Elif Yanık  58 kg. Türkiye Şampiyonu

Özge Kuzucuklar 53 kg. Türkiye İkincisi

Havvanur Ercan 48 kg. Türkiye Üçüncüsü

Begüm Mısıratlı 55 kg. Türkiye Üçüncüsü

Erkekler Serbest Stilde

Onur Top 70 kg. Türkiye İkincisi

Burak Şahin 97 kg. Türkiye Üçüncüsü

Uğur Lafçı 61 kg. Türkiye Üçüncüsü

Tekin Balçı 57 kg. Türkiye Üçüncüsü

Barış Yılmaz 74 kg. Türkiye Beşincisi

Mücahit Çetin 65 kg. Türkiye Beşincisi

Erkekler Grekoromen Stilde

Göktuğ Aslan 85 kg. Türkiye Şampiyonu

Yavuz Albaş 66 kg. Türkiye Ücüncüsü oldu.

Bu içerik 18 Mayıs 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 255 kez okundu.

YENİ ÖĞRENCİMİZDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Türkiye Büyükler Judo Şampiyonası 07-08 Aralık 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapıldı. 57 ilden 548 sporcu katıldığı şampiyonada Üniversitemiz Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2. sınıf öğrencisi Çiğdem Bora 78 kg. Türkiye Şampiyonu oldu.

YENİ TOPLU SES EĞİTİMİNDE TEMEL YAKLAŞIMLAR SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eğitim Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı seminer çalışmaları kapsamında 30 Kasım 2017 tarihinde Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bülent Halvaşi tarafından Toplu Ses Eğitiminde Temel Yaklaşımlar Semineri gerçekleştirildi. Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanları ve &ou..

YENİ “MİCROSOFT EĞİTİM ÇÖZÜMLERİ VİZYONU” PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi bünyesinde kurulan Eğitim ve Teknoloji Topluluğu tarafından organize edilen “Microsoft Eğitim Çözümleri Vizyonu” paneli 12 Aralık 2017 tarihinde Türkan Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Panele, Eğitim ve Teknoloji Topluluğu Danışmanı Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Araştırma Görevli..