ÜNİVERSİTEMİZ GÜREŞ TAKIMININ BAŞARISI

Türkiye Üniversiteler Arası Spor Federasyonu tarafından 26-30 Nisan 2017 tarihinde Sivas'ta düzenlenen Üniversiteler Arası Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Üniversitemiz Güreş Takımı'nda;

Bayanlarda

Sinem Topçu 69 kg. Türkiye Şampiyonu

Elif Yanık  58 kg. Türkiye Şampiyonu

Özge Kuzucuklar 53 kg. Türkiye İkincisi

Havvanur Ercan 48 kg. Türkiye Üçüncüsü

Begüm Mısıratlı 55 kg. Türkiye Üçüncüsü

Erkekler Serbest Stilde

Onur Top 70 kg. Türkiye İkincisi

Burak Şahin 97 kg. Türkiye Üçüncüsü

Uğur Lafçı 61 kg. Türkiye Üçüncüsü

Tekin Balçı 57 kg. Türkiye Üçüncüsü

Barış Yılmaz 74 kg. Türkiye Beşincisi

Mücahit Çetin 65 kg. Türkiye Beşincisi

Erkekler Grekoromen Stilde

Göktuğ Aslan 85 kg. Türkiye Şampiyonu

Yavuz Albaş 66 kg. Türkiye Ücüncüsü oldu.

Bu içerik 18 Mayıs 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 66 kez okundu.

ATATÜRK HAYRANI YUNAN RESSAM ESERLERİNİ ÜNİVERSİTEMİZE BAĞIŞLADI

14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri" kapsamında Trakya Üniversitesi bir tanıtım standı açtı. Üniversitemiz standını ziyaret eden Yunan Ressam Dimitris Evkarpidis kendi çizdiği Atatürk resimlerin Üniversitemize bağışladı. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü çok sevdiğini belirten sanatçı “Trakya Üniversitesinin Sel..

REKTÖRÜMÜZ VE BERABERİNDEKİ HEYET SELANİK BAŞKONSOLOSLUĞU’NDAKİ RESEPSİYONA KATILDI

11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olmak üzere Türkiye’den beş üniversite katıldı. Katılımc..