ÜNİVERSİTEMİZ ERKEK BASKETBOL TAKIMI’NDAN TEŞEKKÜR

Trakya Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı EBBL ve ÜNİLİG  sezonu öncesi hazırlıklarına, Trakya Üniversitesi Enez Sosyal Tesislerinde günde çift antrenmanla devam etmektedir. Sabahları Performans Uzmanı Yrd. Doç. Dr. İsa SAĞIROĞLU gözetiminde kondisyon çalışmaları yapan ekibimiz, akşamları, Baş Antrenör Mülkü KARADENİZ ile beraber teknik ve taktik çalışmalarını gerçekleştirmektedir.

Genel Menajer Kenan Evren EYTİŞ; "Trakya Üniversitesi'nin marka değerini yükseltmek için bize bu imkanı sağlayan başta Onursal Başkan ve Rektörümüz Prof. Dr. Yener YÖRÜK,  Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Fatih ULU ve kusursuz bir kamp ortamı hazırlayan Trakya Üniversitesi Meriç Spor Kulübü Başkanı Mehmet ALPTEKİN'e teknik kadro olarak teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu.
Bu içerik 11 Eylül 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 4880 kez okundu.

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Bayramlaşma Töreni 23 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Fuaye Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve Öğr. Gör. Hakan Akıncı ile akademik ve idari personel katıldı.   B..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2018-2022 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemizin 2018-2022 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı 22 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Çalıştaya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Trakya Kalkınma Ajansı Sekreteri Mahmut Şahin, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve &Oum..