ÜNİVERSİTEMİZ ERKEK BASKETBOL TAKIMI’NDAN TEŞEKKÜR

Trakya Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı EBBL ve ÜNİLİG  sezonu öncesi hazırlıklarına, Trakya Üniversitesi Enez Sosyal Tesislerinde günde çift antrenmanla devam etmektedir. Sabahları Performans Uzmanı Yrd. Doç. Dr. İsa SAĞIROĞLU gözetiminde kondisyon çalışmaları yapan ekibimiz, akşamları, Baş Antrenör Mülkü KARADENİZ ile beraber teknik ve taktik çalışmalarını gerçekleştirmektedir.

Genel Menajer Kenan Evren EYTİŞ; "Trakya Üniversitesi'nin marka değerini yükseltmek için bize bu imkanı sağlayan başta Onursal Başkan ve Rektörümüz Prof. Dr. Yener YÖRÜK,  Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Fatih ULU ve kusursuz bir kamp ortamı hazırlayan Trakya Üniversitesi Meriç Spor Kulübü Başkanı Mehmet ALPTEKİN'e teknik kadro olarak teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu.
Bu içerik 11 Eylül 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 4770 kez okundu.

YENİ BALKAN ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİNİN 3. TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Balkan Üniversiteler Birliği 3. Toplantısı 24-25 Mart 2017 tarihleri arasında Sofya’da Sofya St.Kliment Ohridski Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Türkiye, Bulgaristan, Yunanistan, Arnavutluk, Romanya, Makedonya, Kosova’dan toplam 34 Üniversite’nin katıldığı toplantıya Ülkemizden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLE SOFYA ST. KLİMENT OHRİDSKİ ÜNİVERSİTESİ ARASINDA “İKİLİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ” İMZALANDI

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Sofya St. Kliment Ohridski Üniversitesi Rektörü Prof. Anastas Gerdjikov arasında “Trakya Üniversitesi ve Sofya St. Kliment Ohridski Üniversitesi Arasında İkili İşbirliği Protokolü” imzalandı. 2022 yılına kadar geçerli olacak işbirliği anlaşması iki üniversite arasında öğrenci, öğretim elemanı ve idari personel değişimi ile özellikle uluslararası projele..

YENİ ULUSLARARASI BALKAN ÜNİVERSİTESİ İLE MEVLANA ANLAŞMASI

24-25 Mart 2017 tarihlerinde Sofya’da düzenlenen Balkan Üniversiteler Birliği toplantısında Üniversitemiz ile Makedonya’dan Uluslararası Balkan Üniversitesi arasında Mevlana Değişim Programı Protokolü imzalandı. 2022 yılına kadar yürürlükte olacak bu protokolle Üniversitemiz ile Uluslararası Balkan Üniversitesi arasında öğrenci ve öğretim üyesi değişimi sağlanacak.

YENİ ULUSLARARASI VİZYON ÜNİVERSİTESİ İLE MEVLANA ANLAŞMASI

24-25 Mart 2017 tarihlerinde Sofya’da düzenlenen Balkan Üniversiteler Birliği toplantısında Üniversitemiz ile Makedonya’dan Uluslararası Vizyon Üniversitesi arasında Mevlana Değişim Programı Protokolü imzalandı. 2022 yılına kadar yürürlükte olacak bu protokolle Üniversitemiz ile Uluslararası Vizyon Üniversitesi arasında öğrenci ve öğretim üyesi değişimi sağlanacak.