ÜNİVERSİTEMİZ ERKEK BASKETBOL TAKIMI’NDAN TEŞEKKÜR

Trakya Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı EBBL ve ÜNİLİG  sezonu öncesi hazırlıklarına, Trakya Üniversitesi Enez Sosyal Tesislerinde günde çift antrenmanla devam etmektedir. Sabahları Performans Uzmanı Yrd. Doç. Dr. İsa SAĞIROĞLU gözetiminde kondisyon çalışmaları yapan ekibimiz, akşamları, Baş Antrenör Mülkü KARADENİZ ile beraber teknik ve taktik çalışmalarını gerçekleştirmektedir.

Genel Menajer Kenan Evren EYTİŞ; "Trakya Üniversitesi'nin marka değerini yükseltmek için bize bu imkanı sağlayan başta Onursal Başkan ve Rektörümüz Prof. Dr. Yener YÖRÜK,  Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Fatih ULU ve kusursuz bir kamp ortamı hazırlayan Trakya Üniversitesi Meriç Spor Kulübü Başkanı Mehmet ALPTEKİN'e teknik kadro olarak teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu.
Bu içerik 11 Eylül 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 4844 kez okundu.

ATATÜRK HAYRANI YUNAN RESSAM ESERLERİNİ ÜNİVERSİTEMİZE BAĞIŞLADI

14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri" kapsamında Trakya Üniversitesi bir tanıtım standı açtı. Üniversitemiz standını ziyaret eden Yunan Ressam Dimitris Evkarpidis kendi çizdiği Atatürk resimlerin Üniversitemize bağışladı. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü çok sevdiğini belirten sanatçı “Trakya Üniversitesinin Sel..

REKTÖRÜMÜZ VE BERABERİNDEKİ HEYET SELANİK BAŞKONSOLOSLUĞU’NDAKİ RESEPSİYONA KATILDI

11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olmak üzere Türkiye’den beş üniversite katıldı. Katılımc..