ÜNİVERSİTEMİZ ECZACILIK FAKÜLTESİNİN BÜYÜK BAŞARISI

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği, Pharmetic Akademi tarafından gerçekleştirilen FARMAFİKİR 2017 yarışmasının ödül töreni 25 Kasım 2017 tarihinde Yeditepe Üniversitesi Rektörlük Binası İnan Kıraç Salonun’da gerçekleştirildi. 29 Üniversite Eczacılık Fakültesinde gerçekleştirilen, FARMAFİKİR 2017 yarışmasına katılan 20 proje arasından finale kalan 4 projenin değerlendirildiği programda ödüller sahiplerini buldu. Eczacılık fakülteleri dekanları, Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, akademisyenler ve öğrencilerin yer aldığı finalde Değerlendirme Kurulu tarafından gerçekleştirilen puanlama sonucuna göre Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi öğrencilerinden Beşir Sefa Mumay ve Utku Ertaş 3. oldu.

Türkiye ve KKTC Üniversitelerinin Eczacılık Fakültelerinde öğrenim gören eczacılık öğrencileri arasında yapılan Farmafikir projesi ile “Geleceğin Eczacılığına” genç beyinlerin fikir, düşünce ve projelerini oluşturmaları hedefleniyor. Öğrencilerin eczacılığı ilgilendiren her alanda proje yapabilmeleri için konu başlığını “Geleceğin Eczacılığı İle İlgili İnovatif Uygulamalar” olarak belirleyen FARMAFİKİR Yarışmasına eczacılık fakültelerinde okuyan tüm öğrenciler katılabiliyor.

Bu içerik 27.11.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 715 kez okundu.