ÜNİVERSİTEMİZ DİPLOMA EKİ ETİKETİ ALDI

Üniversitemizin bu yıl Dış İlişkiler Birimi Koordinatörlüğü ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı işbirliği ile yapmış olduğu Diploma Eki Etiketi (Diploma Supplement Label) başvurusu EACEA (Education, Audiovisual and Culture Executive Agency) tarafından başarılı bulunmuş ve Trakya Üniversitesi Diploma Eki Etiketi almaya hak kazanmıştır. Rektörümüz Prof. Dr. Yener YÖRÜK'e 24 Aralık 2013 tarihinde gelen mektup ektedir. (Mektubu görmek için tıklayınız.)

Diploma Eki yüksek öğretim diplomasına ek olarak verilen, uluslararası saydamlığı pekiştirmeyi hedefleyen ve elde edilmiş yeti ve becerilerin gösterildiği diploma, derece, sertifika gibi belgelerin akademik ve meslekî olarak tanınmasını sağlamaya yönelik bir belgedir.

Daha fazla bilgi  http://oidb.trakya.edu.tr/pages/diploma-eki linkinden alınabilir.

Bu içerik 25 Aralık 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 3793 kez okundu.

YENİ ÖĞRENCİMİZDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Türkiye Büyükler Judo Şampiyonası 07-08 Aralık 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapıldı. 57 ilden 548 sporcu katıldığı şampiyonada Üniversitemiz Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2. sınıf öğrencisi Çiğdem Bora 78 kg. Türkiye Şampiyonu oldu.

YENİ TOPLU SES EĞİTİMİNDE TEMEL YAKLAŞIMLAR SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eğitim Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı seminer çalışmaları kapsamında 30 Kasım 2017 tarihinde Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bülent Halvaşi tarafından Toplu Ses Eğitiminde Temel Yaklaşımlar Semineri gerçekleştirildi. Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanları ve &ou..

YENİ “MİCROSOFT EĞİTİM ÇÖZÜMLERİ VİZYONU” PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi bünyesinde kurulan Eğitim ve Teknoloji Topluluğu tarafından organize edilen “Microsoft Eğitim Çözümleri Vizyonu” paneli 12 Aralık 2017 tarihinde Türkan Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Panele, Eğitim ve Teknoloji Topluluğu Danışmanı Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Araştırma Görevli..