ÜNİVERSİTEMİZ AVRUPA BİLİM EDİTÖRLERİ BİRLİĞİ 2020 TOPLANTISINA ADAY

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Avrupa Bilim Editörleri Birliği (EASE)’nin 2018 Bükreş Kongresi Program Komitesi’nde olması nedeniyle 27-29 Mayıs 2017 tarihlerinde Amsterdam’da idi. Lancet ve BMJ gibi önemli dergilerin editörleri ile birlikte kongre oturumlarını belirlediler. Avrupa’nın bilimsel yayıncılık açısından en önemli kuruluşu olan EASE’nin şu anki başkanı Hırvatistan’dan Prof. Ana Marusic’in de desteği ile Yönetim Kurulu’nda söz alarak konuşan Rektör Yardımcımız, Üniversitemiz ve Edirne hakkında bilgiler vererek, bir sonraki EASE Kongresinin (2020) ev sahipliğine aday olduklarını bildirdi. Önceki yıllarda Üniversitemize konuk olarak gelen ve çok memnun kalan Başkan Prof. Marusic’in onayı ile Yönetim Kurulu üyeleri bu öneriye çok sıcak baktı. Üniversitemiz, şehrimiz ve ülkemiz açısından önemli olan bu prestijli toplantının yeri önümüzdeki yıl Bükreş’te kesinleştirilecek.
Bu içerik 06 Haziran 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 663 kez okundu.

YENİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Bayramlaşma Töreni 23 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Fuaye Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve Öğr. Gör. Hakan Akıncı ile akademik ve idari personel katıldı.   B..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2018-2022 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemizin 2018-2022 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı 22 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Çalıştaya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Trakya Kalkınma Ajansı Sekreteri Mahmut Şahin, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve &Oum..