ÜNİVERSİTEMİZ AVRUPA BİLİM EDİTÖRLERİ BİRLİĞİ 2020 TOPLANTISINA ADAY

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Avrupa Bilim Editörleri Birliği (EASE)’nin 2018 Bükreş Kongresi Program Komitesi’nde olması nedeniyle 27-29 Mayıs 2017 tarihlerinde Amsterdam’da idi. Lancet ve BMJ gibi önemli dergilerin editörleri ile birlikte kongre oturumlarını belirlediler. Avrupa’nın bilimsel yayıncılık açısından en önemli kuruluşu olan EASE’nin şu anki başkanı Hırvatistan’dan Prof. Ana Marusic’in de desteği ile Yönetim Kurulu’nda söz alarak konuşan Rektör Yardımcımız, Üniversitemiz ve Edirne hakkında bilgiler vererek, bir sonraki EASE Kongresinin (2020) ev sahipliğine aday olduklarını bildirdi. Önceki yıllarda Üniversitemize konuk olarak gelen ve çok memnun kalan Başkan Prof. Marusic’in onayı ile Yönetim Kurulu üyeleri bu öneriye çok sıcak baktı. Üniversitemiz, şehrimiz ve ülkemiz açısından önemli olan bu prestijli toplantının yeri önümüzdeki yıl Bükreş’te kesinleştirilecek.
Bu içerik 06 Haziran 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 736 kez okundu.

BAŞPEHLİVAN TRAKYA ÜNİVERSİTELİ OLDU

Başpehlivanlar İsmail Balaban ve Turan Balaban 15 Ağustos 2017 tarihinde Üniversitemiz Rekreasyon Yönetimi Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programına başvuru yaptı.Başpehlivanlar başvurunun ardından Rektörümüzü makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Vekili Prof. Dr. Hakan Tuna, Genel Sekreter Yardımcısı V. Uzm. Ahmet Sezgin, Yavuz Sönmez b..

RATİP KAZANCIGİL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Edirne’nin büyük değeri, bilim insanı Yrd. Doç. Dr. Ratip Kazancıgil hayata gözlerini yumdu. Edirne protokolü ve oldukça büyük bir kalabalığın katılımı ile gerçekleşen cenaze töreni öncesinde Üniversitemiz Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi'nde bir anma töreni gerçekleştirildi.Törende Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, Rektörümüz Prof. Dr..

REKTÖRÜMÜZDEN İLK KAYIT

2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı öğrenci kayıtları 14 Ağustos 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde başladı. Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı V. Uzm. Ahmet Sezgin, Genel Sekreter Yardımcısı V. Öğretim Görevlisi Hakan Akıncı kayıt Merkezini ziyaret etti.  İlk Kayıt Rektörümüzden Rektörümüz Prof. Dr. Erha..

KARI KOCA TRAKYA ÜNİVERSİTELİ OLDULAR

Üniversitemiz 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı kayıtlarında renkli görüntüler yaşanıyor. Kayıtların ilk gününde Nalan Şahin Tabakoğlu ve eşi Ahmet Faruk Tabakoğlu Üniversitemize kayıt yaptırdılar. Nalan Şahin Tabakoğlu Üniversitemiz Geleneksel El Sanatları Bölümüne kayıt yaptırırken eşi Ahmet Faruk Tabakoğlu Üniversitemiz Arkeoloji bölümüne kayıt yaptırdı. Konu ile ilgili konuşan Nal..

KÜLTÜR MİRASI ATÖLYESİ BİR OSMANLI KENTİ: EDİRNE

Not: Katılmak isteyenlerin 15 Ağustos 2017 tarihine kadar özgeçmiş ve portfolyolarını atölye.kultur@gmail.com adresine göndermeleri ve başvuru formunun https://goo.gl/forms/UGdceholKKjXOh1V2 linkinden doldurulması gerekmektedir. Katılımcı listesi 17 Ağustos'ta fb.me/atolye.kultur adresinden duyurulacaktır.

ORYANTASYON

Düzenleyen Birim: Uzunköprü Uygulamalı Bilimler YüksekokuluTarih: 27 Eylül 2017Saat: 10.30