ÜNİVERSİTEMİZ AVRUPA BİLİM EDİTÖRLERİ BİRLİĞİ 2020 TOPLANTISINA ADAY

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Avrupa Bilim Editörleri Birliği (EASE)’nin 2018 Bükreş Kongresi Program Komitesi’nde olması nedeniyle 27-29 Mayıs 2017 tarihlerinde Amsterdam’da idi. Lancet ve BMJ gibi önemli dergilerin editörleri ile birlikte kongre oturumlarını belirlediler. Avrupa’nın bilimsel yayıncılık açısından en önemli kuruluşu olan EASE’nin şu anki başkanı Hırvatistan’dan Prof. Ana Marusic’in de desteği ile Yönetim Kurulu’nda söz alarak konuşan Rektör Yardımcımız, Üniversitemiz ve Edirne hakkında bilgiler vererek, bir sonraki EASE Kongresinin (2020) ev sahipliğine aday olduklarını bildirdi. Önceki yıllarda Üniversitemize konuk olarak gelen ve çok memnun kalan Başkan Prof. Marusic’in onayı ile Yönetim Kurulu üyeleri bu öneriye çok sıcak baktı. Üniversitemiz, şehrimiz ve ülkemiz açısından önemli olan bu prestijli toplantının yeri önümüzdeki yıl Bükreş’te kesinleştirilecek.
Bu içerik 06 Haziran 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 792 kez okundu.

YENİ ANAFİLAKSİ PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından “Anafilaksi” konulu panel, 18 Ekim 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe, Panelist Çocuk İmmünoloji ve Alerjisi bölümünden öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Pınar Gökmırza Özdemir’in yanı sıra Üniversitemiz Tıp Fakültesi’nden akademisyenler ve öğrenc..

YENİ ÖĞRENCİLERİMİZDEN KARİYER GEZİSİ

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen Avrupa Birliği destekli Trakya Kariyer projesi kapsamında Üniversitemiz Kariyer Merkezi ve bölümümüz işbirliği ile Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Cem Taşkın ve 16 öğrencimiz 17 Kasım 2017 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsünde yer alan ITÜ Arı Teknokent’te  yer alan Veripark A.Ş.’ye teknik gezi düzenledi. Veripark A.Ş..

HASTANE PERSONELİMİZE EĞİTİM VERİLDİ

Üniversitemiz Kanser Kayıt Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 18 Ekim 2017 tarihinde Merkez Başkanı Prof. Dr. Vuslat Yürüt Çaloğlu’nun katılımı ve Öğretim Görevlisi Saadet Elmas’ın anlatımı ile Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi bayan personeline Kanser Tedavisi Gören Kadınlardaki Sosyal ve Psikolojik Problemlerle Baş Etme konulu eğitim verildi.

KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ORYANTASYON PROGRAMI

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine 20 Eylül 2017 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.   Birinci sınıf öğrencilerinin yanı sıra Yüksekokul öğretim elemanları ve basın mensuplarının katıldığı toplantının açılış konuşmasını Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf &..

Eki
ALMANCA ÖĞRETMENLERİ GÜNÜ

Düzenleyen Birim: Yabancı Diller YüksekokuluYer: Balkan Kongre MerkeziTarih: 21 Ekim 2017Son Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2017Duyuru metni için tıklayınız.