ÜNİVERSİTELİLER ÇOCUK SİTESİ ÖĞRENCİLERİNİ BUZ PİSTİYLE BULUŞTURDU

Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri uygulama etkinlikleri çerçevesinde, Çocuk Sitesindeki öğrencileri buz pistiyle ilk kez buluşturdu. Öğrenciler yakalarında ünlü patencilerle buz pistinde eğlendiler.

Gelenekselleşen Çocuk Sitesi çalışmasında bu yıl 19 çocuğu farklı sporlara yönlendirmek amacıyla eğitmenlerle buz pistinde etkinlik düzenlendi.

Geçtiğimiz Cuma (12.12.2014 ) saat 18:00’ de Margi Outlet Alışveriş Merkezi’ndeki buz pistinde gerçekleşen programa Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, eşi Şule Yörük, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cengiz Dane,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, Basın Yayın Enformasyon il Müdürü Fikret Dişlioğlu, Margi Outlet yetkilisi Nejat Özbostan, Tay Oyun Pisti sahibi Abdullah Özbek katıldı.

Etkinlikte ilk konuşmayı yapan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş Trakya Üniversitesinin her zaman yanlarında olduğunu belirterek ‘Biz Edirne Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak Trakya Üniversitesi Rektörlüğüyle her alanda yaşlımızla, engellimizle, çocuklarımızla, muhtaçlarımızla her konuda sürekli beraberiz. Bu tür sosyal sorumluluk projelerinde özellikle Meslek Yüksekokulu tüm öğrencileri bizim gönül elçimiz oldular. Prof. Dr. Yener Yörük ve değerli eşine yapılan çalışmalara katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Sevgili öğrencileri de şahsım adına kutluyorum’ dedi.

Daha sonra söz alan, Trakya Üniversitesi Rektörü, Prof. Dr. Yener Yörük ’Öncelikle bu anlamda artan aktiviteler dolayısıyla Yüksekokulumuzu başta Müdürümüz olmak üzere emeği geçen hocalarımızı tebrik ediyorum.  Devletimizin gücü her gün o kadar artıyor ki bunun en güzel ispatı İl Müdürlüğümüzün aktiviteleridir: Engelliye, yardıma muhtaç yaşlılara, işsizlere koşturuyorlar. Bu anlamda üniversitemizin özellikle Meslek Yüksekokulu çok aktif. Sevgili öğrenciler bugün sizler omzuna dokunduğunuz her bir çocuğa büyük destek olup fedakârlığınızı gösteriyorsunuz. Bu soğukta burada bulunan herkesi kutluyorum, yeni aktivitelerde birlikte olmak umuduyla hepinize teşekkür ediyorum.’ dedi.

Daha sonra Halkla İlişkiler öğrencileriyle teker teker kürsüye çağrılan çocukların yakalarına ünlü buz sporcularının isim ve fotoğraflarının olduğu yaka kartları takıldı. Buz pistiyle yeni tanışan çocuklara geleceğin ünlü buz dansçıları olmaları temennisinde bulunuldu. Eğitmenler eşliğinde buz pistine gruplar halinde alınan çocuklar pist üzerindeki ilk deneyimlerini yaşadı. Ardından Margi Outlet Yetkilisi Nejat Özbostan’ın katkılarıyla çocuklara ikram yapıldı.
Bu içerik 15.12.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1915 kez okundu.