ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ YENİ GENEL KURUL ÜYELERİ SEÇİLDİ

Üniversite Hastaneleri Birliği’nin 3 Ağustos 2015 Pazartesi günü İstanbul Üniversitesi Baltalimanı Tesisleri’ nde II. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Toplantıda Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Prof. Dr. Hüseyin Akan (Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü), Prof. Dr. Erkan İbiş (Ankara Üniversitesi Rektörü), Prof. Dr. Mustafa Kibar (Çukurova Üniversitesi Rektörü), Prof. Dr. Yener Yörük (Trakya Üniversitesi Rektörü), Prof. Dr. Muzaffer Şeker (Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü), Prof. Dr. Mustafa Solak (Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü), Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu (Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı), Prof. Dr. Mert Savrun (İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı) ve Doç. Dr. Salih Haluk Özsarı seçildi.

Yönetim Kurulu Üyeleri, aynı gün ilk Toplantı’da yaptıkları görev dağılımı ile; Prof. Dr. Erkan İbiş’ i Başkan, Prof. Dr. Hüseyin Akan’ı Başkan Yardımcısı, Doç. Dr. Salih Haluk Özsarı’ yı Genel Sekreter, Prof. Dr. Mustafa Kibar’ ı Sayman olarak seçmişlerdir.
Bu içerik 04.08.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1860 kez okundu.