ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ DERNEĞİ III. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği III. Olağan Genel Kurul Toplantısı 30 Nisan 2016 tarihinde İstanbul Üniversitesi Baltalimanı Tesisleri’ nde yapıldı.

Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İBİŞ, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin AKAN, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa KİBAR, Rektörümüz Prof. Dr. Yener YÖRÜK, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa SOLAK, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ŞEKER, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami ÜNLÜOĞLU,  İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mert SAVRUN, Doç. Dr. Salih Haluk ÖZSARI yeniden seçildi.

Ayrıca Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine; Muhammet GÜVEN, Bahattin GÜZEL, Cankon GERMİYANOĞLU, Levent ELBEYLİ, Başar SIRMAGÜL, Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Hikmet KOÇAK, Rüçhan AKAR, Ahmet ÖZKAĞNICI, Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine; Atilla ARAL, Mevlüt Sait KELEŞ, Yılmaz KESKİNDEMİRCİ yeniden seçilmişlerdir.

Bu içerik 02.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 960 kez okundu.