ULUSLARARASI KALİTE STANDARTLARI VE ETİK KODLAR KAPSAMINDA BAĞIMSIZ DENETİMDE TÜRKİYE’NİN DURUMU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü tarafından düzenlenen ve öğrenci toplulukları ile çeşitli kurumların yer aldığı “Uluslararası Kalite Standartları Ve Etik Kodlar Kapsamında Bağımsız Denetimde Türkiye’nin Durumu” adlı toplantı 01 Aralık 2017 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İsmail Hakkı İnan Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Gençler, çeşitli kurum ve kuruluşlar ile akademisyen ve öğrenciler katıldı.

Toplantı açılışında konuşan Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Gençler, “Etkinliğin öğrencilerimize bilgi alışverişinde bulunulması hususunda katkı sağlayacağını umarım.” dedi.

Toplantı, Kamu Denetçiliği Kurumu İnceleme Dairesi Başkanı Mehmet Şirin’in konuşması ve sunumuyla devam etmiştir.

Bu içerik 01.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 944 kez okundu.