ULUSLARARASI KALİTE STANDARTLARI VE ETİK KODLAR KAPSAMINDA BAĞIMSIZ DENETİMDE TÜRKİYE’NİN DURUMU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü tarafından düzenlenen ve öğrenci toplulukları ile çeşitli kurumların yer aldığı “Uluslararası Kalite Standartları Ve Etik Kodlar Kapsamında Bağımsız Denetimde Türkiye’nin Durumu” adlı toplantı 01 Aralık 2017 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İsmail Hakkı İnan Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Gençler, çeşitli kurum ve kuruluşlar ile akademisyen ve öğrenciler katıldı.

Toplantı açılışında konuşan Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Gençler, “Etkinliğin öğrencilerimize bilgi alışverişinde bulunulması hususunda katkı sağlayacağını umarım.” dedi.

Toplantı, Kamu Denetçiliği Kurumu İnceleme Dairesi Başkanı Mehmet Şirin’in konuşması ve sunumuyla devam etmiştir.

Bu içerik 01 Aralık 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 521 kez okundu.

YENİ ÜNİVERSİTEMİZDE "END NOTE" EĞİTİMİ VERİLDİ

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından 12 Aralık 2017 tarihinde Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonu’nda bilimsel bilgileri toplama, saklama, paylaşma ile tez/makale yazma, atıf yapma, referans listeleri oluşturma gibi birçok özelliğiyle bilimsel araştırma sürecine yardımcı olan "EndNote" veri tabanı eğitim semineri gerçekleştirildi. Etkinliğe akademisyenler ve öğrenciler katıldı.Trak..

YENİ ÖĞRENCİMİZDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Türkiye Büyükler Judo Şampiyonası 07-08 Aralık 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapıldı. 57 ilden 548 sporcu katıldığı şampiyonada Üniversitemiz Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2. sınıf öğrencisi Çiğdem Bora 78 kg. Türkiye Şampiyonu oldu.

YENİ TOPLU SES EĞİTİMİNDE TEMEL YAKLAŞIMLAR SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eğitim Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı seminer çalışmaları kapsamında 30 Kasım 2017 tarihinde Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bülent Halvaşi tarafından Toplu Ses Eğitiminde Temel Yaklaşımlar Semineri gerçekleştirildi. Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanları ve &ou..

YENİ “MİCROSOFT EĞİTİM ÇÖZÜMLERİ VİZYONU” PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi bünyesinde kurulan Eğitim ve Teknoloji Topluluğu tarafından organize edilen “Microsoft Eğitim Çözümleri Vizyonu” paneli 12 Aralık 2017 tarihinde Türkan Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Panele, Eğitim ve Teknoloji Topluluğu Danışmanı Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Araştırma Görevli..