Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanı Prof. Dr. H. Fahrettin Keleştemur, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Satman ve Genel Sekreter Prof. Dr. Bayram Yılmaz’dan oluşan heyet Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun eşliğinde 20 Şubat 2017 tarihinde Üniversitemizde incelemelerde bulundu.

TÜTAGEM, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi, Tıp Fakültesi Temel Bilimler Laboratuvarları ile Genetik Hastalıklar Tanı Merkezini gezen heyet buradaki altyapı olanaklarını inceleyerek bilgi aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Ben başta Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanı Prof. Dr. H. Fahrettin Keleştemur olmak üzere hocalarıma teşekkür ederim. Bu toplantı ile Üniversitemizin olanaklarını tanıtma fırsatı bulduk” dedi.

Bu içerik 21.02.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 978 kez okundu.