TURKISH MEDICAL STUDENT JOURNAL'DAN GÜZEL HABER

Üniversitemizin 2014 yılında kurulmuş ve Türkiye'de tek olan, Dünya'da ise 18 örneğinin bulunduğu akademik tıp öğrenci dergimiz olan Turkish Medical Student Journal büyük bir başarıya daha imza attı. Dergimiz ülkemizde kabul gören ve önemli bir tarama veri tabanı olan TürkMedline tarafından taranan dergiler listesine alındı.

Google Scholar başta olmak üzere uluslararası birçok tarama veri tabanında yer alan, Turkish Medical Student Journal 2017 yılı cilt: 4 sayı: 1 itibariyle TürkMedline’da bulunabilmektedir.

YENİ TETOVA ÜNİVERSİTESİNDEN ZİYARET

Makedonya Tetova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vullnet Ameti ve Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arber Çeliku ile birlikte 19 Eylül 2017 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar da katıldı. Bir sonraki toplantısı..

YENİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ORYANTASYON PROGRAMI

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesine 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon dersi gerçekleştirildi. 18 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen programa Dekanımız Prof.Dr. Ali Kemal Özdemir, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özgür Er ve Yrd. Doç. Dr. Meltem Tekbaş Atay ile Fakültemiz Öğretim Üyeleri katıldı.Fakültemize yerleşen öğrencil..