TURKISH MEDICAL STUDENT JOURNAL'DAN GÜZEL HABER

Üniversitemizin 2014 yılında kurulmuş ve Türkiye'de tek olan, Dünya'da ise 18 örneğinin bulunduğu akademik tıp öğrenci dergimiz olan Turkish Medical Student Journal büyük bir başarıya daha imza attı. Dergimiz ülkemizde kabul gören ve önemli bir tarama veri tabanı olan TürkMedline tarafından taranan dergiler listesine alındı.

Google Scholar başta olmak üzere uluslararası birçok tarama veri tabanında yer alan, Turkish Medical Student Journal 2017 yılı cilt: 4 sayı: 1 itibariyle TürkMedline’da bulunabilmektedir.

YENİ SRİ LANKA DEMOKRATİK SOSYALİST CUMHURİYETİ VE ÇEKYA ANKARA BÜYÜKELÇİLERİ'NDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohiden Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile birlikte 17 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen “Sri Lanka- Türkiye İlişkileri” adlı konferansa katıldı. Konferansın tamamlanmasının ardından Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara B&..

YENİ SRİ LANKA VE TÜRKİYE İLİŞKİLERİ KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ

“Sri Lanka ve Türkiye İlişkileri” adlı konferans Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İsmail Hakkı İnan Konferans Salonu’nda 17 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Konferansa Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohıdeen Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, akademisyen ve öğrenciler katıldı.   S..