TÜRKÇE YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİNDEN REKTÖRE ZİYARET

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından Üniversitemizde düzenlenen, “YTB Türkçe Yaz Okulu 2015” programına katılan ve Edirne’de bulunan 11 farklı ülkeden 30 öğrenci, 04 Ağustos 2015 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük’ü ziyaret etti.

Ziyarette Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Trakya Bölge Koordinatörü Fatih Ot, Yrd. Doç. Dr. Ramadan Doğan da bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, gerçekleştirdiği konuşmasında öğrencilere Türkiye’ye hoş geldiniz diyerek,  Edirne’nin tarihi ve doğal güzelliklerinden bahsetti. Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi hakkında bilgiler veren Rektörümüz, öğrencilere Üniversitemizin kapısının her zaman açık olduğunu söyledi.

Ziyarette konuşan Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Trakya Bölge Koordinatörü Fatih Ot, Trakya Üniversitesi’ne bu eğitim için vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Türkçe öğrenen öğrenciler Rektörümüz ile sohbet etti.
Bu içerik 04.08.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1425 kez okundu.