TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN KURULUŞUNUN 169. YIL DÖNÜMÜ KONSERİ

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde, Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Balkan Senfoni Orkestrası 08 Nisan 2014 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde bir konser verdi. Program, İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ’un konuşmasıyla başladı.

Konsere Vali Hasan Duruer, Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu ve kamu kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

Konserde icra edilen Plevne Marşı dinleyicilerin yoğun isteği üzerine iki kere çalındı.

Konser sonunda Valimiz, Şef. Prof. Aminbay Sapayev’e plaket verdi. Emniyet Müdürü Rektörümüze ve Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Süleyman Sırrı Güner’e plaket verdi ve teşekkür etti.

Bu içerik 09.04.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1922 kez okundu.