TÜRK HAVA YOLLARI TEKNİK A.Ş.'YE TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin İnce, Öğretim Görevlisi Dr. Mukadder Iğdi Şen, Öğretim Görevlisi Safiye Kılıç ve Öğretim Görevlisi Anıl Şahin Uçak Teknolojisi Bölümü öğrencileri ile beraber 22 Nisan 2015 tarihinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda  bulunan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’yi ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürlüğü’nden Cemal Gökgözheyetimize Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin imkan ve kabiliyetlerini anlatan sunum gerçekleştirdi. Sunum sonrasında toplantıya katılan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdür Danışmanı Halil Toker öğrenci ve hocalarımızın sorularını yanıtlayarak öğrencilerimize uçak teknisyeni olma konusunda bilgiler verdi.

Daha sonra heyetimiz uçak bakımlarının, onarımlarının ve modifikasyonların yapıldığı hangarları ve çeşitli atölyeleri gezerek bölüm sorumlularından çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Bu içerik 27.04.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1549 kez okundu.