TÜBİTAK TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ 1513/1601 DESTEKLEME PROJESİ İMZA TÖRENİ

TÜBİTAK ve 14 üniversite arasında 04 Şubat 2015 tarihinde “1513/1601 Teknoloji Transfer Ofislerine Yönelik Destekleme Projesi” kapsamında TÜBİTAK’ta sözleşme imzalandı. TÜBİTAK 1513&1601 Teknoloji Transfer Ofislerine Yönelik Destekleme Programı sözleşme imza töreni, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Yücel Altunbaşak, 14 üniversitenin Rektör ve Rektör Yardımcılarının katılımıyla gerçekleştirildi. Törende Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık gerçekleştirdiği konuşmasında Ar-Ge’nin önemini vurgularken TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Yücel Altunbaşak konuşmasında programlar hakkında bilgi verdi.

Üniversitemiz adına sözleşmeyi Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Trakya Üniversitesi Teknopark Genel Müdürü Nihan Tomris Küçün ve Uzm. Serdar Özer imzaladı.

Rektörümüze Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Yrd. Doç. Dr. Nilhan Ürkmez Taşkın, Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Erdem, Dr. İlknur Taştan Boz eşlik etti.

İmza töreninin ardından 14 üniversite Rektör ve Rektör Yardımcısının katıldığı istişare toplantısı düzenlendi.

Bu içerik 05.02.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 2100 kez okundu.