TÜBİTAK ÇAĞRILARI İÇİN UYGULAMALI PROJE YAZMA EĞİTİMİ

Trakya Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) tarafından düzenlenen “Tübitak Çağrıları için Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi” 10 Nisan 2015 tarihinde Üniversitemiz Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda gerçekleştirildi.

Eğitimin açılış konuşması Trakya Teknopark Genel Müdürü Dr. İlknur Taştan Boz tarafından Trakya Teknopark ve TTO tanıtım sunumu ile yapıldı.

Eğitimin sabah oturumunda ilk sözü alan Prof. Dr. Mustafa İnan, Proje döngüsü, Proje Paydaşları, Mantıksal Çerçeve, Bilim, araştırma ve yayın etiği ile Arbis kayıtları hakkında katılımcılara teorik bilgiler sundu. Ardından söz alan Prof. Dr. Burçin Erdoğu ise Tübitak – Ardeb olanaklarının tanıtımını yaparak, Tübitak proje öneri formu ve diğer ilgili formlar hakkında bilgilendirme yaptı.

Eğitimin öğleden sonraki bölümünde ise, Prof. Dr. Mustafa İnan Tübitak 1001 proje formundaki bölümlere ayrı ayrı değinerek dikkat edilmesi gereken hususları vurguladı ve proje örnekleriyle uygulamalı olarak sundu. Prof. Dr. Burçin Erdoğu da uygulama bölümünde Tübitak 1001 proje öneri formu üzerindeki kritik bölümlerden bahsederek kendi hazırladığı projelerden de örnekler verdi. Eğitimin son bölümü soru – cevap şeklinde katılımcılarla etkileşimli olarak tamamlandı.
Bu içerik 16.04.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1343 kez okundu.