“TRANSATLANTİK-TÜRKİYE İLİŞKİSİ: NEREYE GİDİYOR?” KONULU PANEL GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi Balkan Araştırmaları Enstitüsü yürütücülüğünde,  Trakya Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Konrad Adenauer Vakfı’nın işbirliğiyle 09 Ekim 2014 tarihinde  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Büyük Konferans Salonu'nda “Transatlantik-Türkiye İlişkisi: Nereye Gidiyor?” konulu panel düzenlendi.

Açılış konuşmasını Balkan Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Günşen’in yaptığı panelde, Almanya Friedrich-Alexander Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Stefan Fröhlich ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Bağcı panelist olarak yer aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük panel öncesinde, Prof. Dr. Stefan Fröhlich, Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ve Konrad Adenauer Vakfı Türkiye temsilcisi Dr. Colin Dürkop’u öğle yemeğinde ağırladı.
Bu içerik 10.10.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1541 kez okundu.