“TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRENCİ OLMAK” FOTOĞRAF YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

Üniversitemiz tarafından düzenlenen “Trakya Üniversitesinde Öğrenci Olmak” fotoğraf yarışması ödül töreni 24 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Yarışmanın Jüri Üyeleri Öğretim Görevlisi Behiç Günalan, Yabancı Diller Yüksekokulu Yüksekokul Sekreteri Rasim Sezen ve Şube Müdürü Enver Şengül ile Genel Sekreter Yardımcısı Uzm. Ahmet Sezgin katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ödül kazanan fotoğrafları değerlendirerek öğrencilerimizi tebrik etti. Rektörümüz “Oldukça yoğun ilgi gören bu yarışmamıza katılan tüm öğrencilerimize ben tek tek teşekkür ederim. Öğrencilerimiz bizlere Trakya Üniversitesinde Öğrenci olmanın farklı yüzlerini fotoğraflar ile anlattılar ve ortaya çok yaratıcı çalışmalar koydular. Üniversitemizde bu yarışmayı geleneksel hale getireceğiz. Öğrencilerimiz şimdiden fotoğraf çekerek arşivlemeye başlasın. Ben kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından öğrencilerimize ödülleri Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Yarışmanın Jüri Üyeleri Öğretim Görevlisi Behiç Günalan, Yabancı Diller Yüksekokulu Yüksekokul Sekreteri Rasim Sezen ve Şube Müdürü Enver Şengül, Genel Sekreter Yardımcısı V. Uzm. Ahmet Sezgin, Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Birimi Sorumlusu Uzm. Okan Aksu tarafından verildi. Tören toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. 

Bu içerik 24.02.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1333 kez okundu.