TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SENATOSU'NDAN KAMUOYUNA DUYURU

Ülkemiz, 15 Temmuz 2016 gecesi Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki hain bir grup tarafından hazırlanan bir kalkışmaya maruz kalmıştır.

Maalesef bu hain saldırılar neticesinde pek çok vatandaşımız ve güvenlik personelimiz şehit olmuştur.

Yüce Milletimizin iradesine ve onuruna karşı düzenlenen, demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçecek bu girişimi şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Demokrasinin en önemli savunucularından olan Üniversitemiz için gün, demokrasiye sahip çıkma günüdür.

Trakya Üniversitesi, Milletin iradesine saygı ve demokrasiye sahip çıkma noktasında tek vücut halindedir ve her zaman halk iradesi ve anayasal çerçevenin takipçisi olacaktır. Yapılan bu hukuksuz saldırıyı şiddetle lanetliyor, şehit olan güvenlik personelimiz ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Kamuoyuna önemle duyurulur.

Trakya Üniversitesi Senatosu

Bu içerik 18.07.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 13815 kez okundu.