TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SANATSAL SERİGRAFİ BASKIDA BİR MERKEZ OLMA YOLUNDA

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 6. Serigrafi Buluşmasını 04-07 Temmuz 2017 tarihleri arasında “Hazır Bulunmuş Gelecek” konseptiyle gerçekleştirildi. Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Kerem İşcanoğlu yöneticiliğinde gerçekleştirilen etkinlik serigrafi eğitimini ve serigrafi üzerinde sanatçıların beraber üretimlerini temel alıyor.

Serigrafi alanında özgün yorumuyla tek olan etkinlik ile alakalı Yrd. Doç. Kerem İşcanoğlu konu ile ilgili “İlk başladığımızda çevremizde serigrafiyi bir tasarım dili olarak kullanan kimse yoktu. Bu etkinliği temelde bu perspektifte ürettik.” dedi.

Deniz Gökduman, Seniha Topçu, Fahri Çağdaş, Özgür Tunca, Ayşegül Kalkan, Süreyya Dal, Serpil Kara, Elçin Topçu’nun katılımcı olarak bulunduğu etkinlik 07 Temmuz 2017 tarihinde sona erdi.
Bu içerik 05 Temmuz 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 216 kez okundu.

20. YÜZYILIN SON SOYKIRIMI: SREBRENİTSA KONFERANSI VE 100 KARİKATÜRLE SREBRENİTSA SOYKIRIMI SERGİSİ

Üniversitemiz Balkan Araştırma Enstitüsü tarafından Srebrenitsa Soykırımının 22. Yılı anısına düzenlenen 20. Yüzyılın Son Soykırımı: Srebrenitsa Konferansı ve 100 Karikatürle Srebrenitsa Soykırımı Sergisi 13 Temmuz 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde düzenlendi. Sergi açılışına ve konferansa Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büy&uum..

ENDONEZYA CUMHURİYETİ İSTANBUL BAŞKONSOLOSU HERRY SUDRADJAT’DAN ZİYARET

Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Herry Sudradjat ve beraberindeki heyet 19 Temmuz 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyarette etti. Bilimsel ve kültürel konuların ele alındığı görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Endonezya 260 milyon nüfusu, dünyanın en büyük 16. ekonomisine sahip dost ve kardeş bir Ülke. Bizi birbirimize bağlayan tarihi bağla..