TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SANATSAL SERİGRAFİ BASKIDA BİR MERKEZ OLMA YOLUNDA

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 6. Serigrafi Buluşmasını 04-07 Temmuz 2017 tarihleri arasında “Hazır Bulunmuş Gelecek” konseptiyle gerçekleştirildi. Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Kerem İşcanoğlu yöneticiliğinde gerçekleştirilen etkinlik serigrafi eğitimini ve serigrafi üzerinde sanatçıların beraber üretimlerini temel alıyor.

Serigrafi alanında özgün yorumuyla tek olan etkinlik ile alakalı Yrd. Doç. Kerem İşcanoğlu konu ile ilgili “İlk başladığımızda çevremizde serigrafiyi bir tasarım dili olarak kullanan kimse yoktu. Bu etkinliği temelde bu perspektifte ürettik.” dedi.

Deniz Gökduman, Seniha Topçu, Fahri Çağdaş, Özgür Tunca, Ayşegül Kalkan, Süreyya Dal, Serpil Kara, Elçin Topçu’nun katılımcı olarak bulunduğu etkinlik 07 Temmuz 2017 tarihinde sona erdi.
Bu içerik 05 Temmuz 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 330 kez okundu.

YENİ SRİ LANKA DEMOKRATİK SOSYALİST CUMHURİYETİ VE ÇEKYA ANKARA BÜYÜKELÇİLERİ'NDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohiden Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile birlikte 17 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen “Sri Lanka- Türkiye İlişkileri” adlı konferansa katıldı. Konferansın tamamlanmasının ardından Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara B&..

YENİ SRİ LANKA VE TÜRKİYE İLİŞKİLERİ KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ

“Sri Lanka ve Türkiye İlişkileri” adlı konferans Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İsmail Hakkı İnan Konferans Salonu’nda 17 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Konferansa Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohıdeen Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, akademisyen ve öğrenciler katıldı.   S..