TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MERİÇSPOR İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİNİ MAĞLUP ETTİ

Türkiye Basketbol 2.Lig’de mücadele eden Trakya Üniversitesi Meriçspor basketbol takımı ligin 5.haftasında  Edirne’de Mimar Sinan Spor Salonu’nda karşılaştığı İstanbul Teknik Üniversitesi'ni 9 sayı farkla 79-70 mağlup ederek ligde ikinci galibiyetine ulaştı.

Trakya Üniversitesi Meriçspor’da toplam 4 oyuncu çift haneli sayılara ulaşırken Berat Gümüş bu haftada takımını sırtlayan isim oldu ve 22 sayı 13  ribaunt ile double double yaptı.

T.Ü.Meriçspor: Arslan Terzi, Tunahan Çalın, Remi Çekic 10, Ege Solmaz 3, M.Ali Bozkurt 13, Uğur Tezcan 6, Y.Doğuş Topçu 3, Sedat Cerman 3, Berke Yalçın, İsmail Esmeray 17, Oğuz Acar 2, Berat Gümüş 22.

İTÜ: Tremayne Ceyhan Tippin 3, Emin Gülerşen 14, Ilgın Yıldız 18, Selahattin Songür 6, Semih Akdemir 5, Anıl Uğur 7, Deniz Özsuca, Berat Taşçı 13, Cevahir  Sönmez 4, Meriç Madanoğlu.
Bu içerik 01.12.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1054 kez okundu.