TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MERİÇ SPOR KULÜBÜNDEN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

Trakya Üniversitesi Meriç Spor Kulübü Yönetim Kurulu ve sporcuları 24 Ekim 2014 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarete Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkan Vekili Ahmet Yence, Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz, Kulüp koordinatörü Prof. Dr. Nezih Dağdeviren, Antrenör Mülkü Karadeniz, Kulüp Başkanı ve takım menajeri Kenan Evren Eytiş, yönetim kurulundan Adem Yetişken, Takımın 1. kaptanı Uğur Yılmaz ve 2. Kaptanı Oğuz Acar katıldı.

2014-2015 TBL3’e katılacak olan Trakya Üniversitesi Basketbol Takımı’nın yeni sezon hedefleri, yaptığı transferler, Edirne’de basketbolun sevdirilerek basketbola olan desteğin arttırılması, ayrıca 3. Lig 1. Haftada Antalya Kepez Belediyesi deplasmanında elde edilen başarı konuşuldu. Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük’e, Edirne’de Bursaspor ile 26 Ekim 2014 günü yapılacak ilk maça davetiye ve forma takdim edildi.

Rektörümüz, Trakya Üniversitesi Meriç Spor Kulübüne her anlamda destek vereceklerini söyledi ve Meriç Spor Kulubü’nü tebrik ederek, yeni sezonda başarılarının devamını diledi.
 
Bu içerik 24.10.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1475 kez okundu.