TRAKYA ÜNİVERSİTESİ HAFTA SONUNDA DA KAPILARINI EĞİTİM İÇİN HALKA AÇIYOR

24 Saat açık üniversite modelini çağdaş normun gereği gören üniversitemiz halka açık bir eğitim etkinliğine daha ev sahipliği yaptı. Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü hafta sonu 23-24 Eylül tarihleri arasında tasarım ve serigrafi üzerine bir etkinlik gerçekleştirdi. Sanatsal serigrafi konusunda Türkiye’de en çok etkinliği gerçekleştiren kurum bu konuda bir iletişim merkezi olma özelliğini bu etkinlikle daha da pekiştirmekte. Yrd. Doç. Kerem İşcanoğlu tarafından gerçekleştirilen etkinlik ulusal alanda 11 katılımcıyla gerçekleştirildi. Konu ile ilgili olarak Kerem İşcanoğlu şu şekilde konuştu. “Şuan Türkiye’de en çok serigrafi etkinliği düzenleyen kurumuz ve bu yeterli görülmemeli artık teknoloji üreten ve bunu satan bir konuma da gelmeliyiz. Atölye teçhizatları ve düzenleri konusunda çalışıyorum ve yakında teçhizatları ile beraber atölye kurulumu yapar ve bundan gelir elde eder bir duruma gelebileceğiz, zaman başarılı olmuş sayabiliriz kendimizi ama bugün değil! Ayrıca üniversiteler toplumu bilgilendirir ve hafta sonları da üniversitelerin takvimde tatil olarak gözükemez. Fakültemiz Türkiye’de ilklere imza atabilir mi? Aklımızda çok büyük bir soru var: Bunu zamanla hepimiz göreceğiz.”

Etkinliğe katılan on isim şu şekildedir: İsmail Akyıldız, Nihal Sarı, Figen Şahan, Gizem Nur Sözer, Nida İşbaş, Hasret Yürük, Seda Şimşek, Dilara Garip, Yağmur Savaş, Melisa Arslan, Şahika Ezgi Çay.

Bu içerik 28.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1042 kez okundu.