TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ERKEK BASKETBOL TAKIMINDAN ZİYARET

Trakya Üniversitesi Meriç Erkek Basketbol Takımı, takımın Onursal Başkanı olan Rektör Prof. Dr. Yener YÖRÜK’ü,  3 Eylül 2013 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Basketbol Şube Sorumlusu Prof. Dr. Nezih DAĞDEVİREN, Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan TOKSÖZ, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Fatih ULU, Kondisyoner  Yrd.  Doç. Dr. İsa SAĞIROĞLU, Kulüp Başkanı Mehmet ALPTEKİN, Genel Menajer Kenan Evren EYTİŞ ve Başantrenör Mülkü KARADENİZ hazır bulundu.

Ziyaret esnasında, Erkekler Basketbol Bölgesel Lig'inde oynayacak olan takıma yeni katılan oyuncular Berat GÜMÜŞ, Sedat CERMAN, Uğur YILMAZ (Takım Kaptanı), Çetin LALE, Cem ERKUL, Murat CANBAŞ ile sözleşme imzalandı.
Bu içerik 03 Eylül 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 3360 kez okundu.

BİLİM FELSEFESİ KONFERANSI

Üniversitemiz tarafından düzenlenen Prof. Dr. H. Fahrettin Keleştemur’un konuşmacı olarak katıldığı “Bilim Felsefesi” konferansı 20 Şubat 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konferansa TÜSEB Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Satman, TÜSEB Genel Sekreteri Prof. Dr. Bayram Yılmaz, Rektörümüz Pr. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Dr. ..

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI PROF. DR. VEYSEL EROĞLU’DAN SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ’NE ZİYARET

Açılış ve temaslarda bulunmak üzere Edirne'de bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 19 Şubat 2017 tarihinde Valilik ziyareti sonrasında; Edirne Valisi Günay Özdemir, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nun da içinde bulunduğu bir heyetle Trakya Üniversitesi Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi’ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında Trakya Üniversitesi Rektörü Prof..