TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ERKEK BASKETBOL TAKIMINDAN ZİYARET

Trakya Üniversitesi Meriç Erkek Basketbol Takımı, takımın Onursal Başkanı olan Rektör Prof. Dr. Yener YÖRÜK’ü,  3 Eylül 2013 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Basketbol Şube Sorumlusu Prof. Dr. Nezih DAĞDEVİREN, Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan TOKSÖZ, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Fatih ULU, Kondisyoner  Yrd.  Doç. Dr. İsa SAĞIROĞLU, Kulüp Başkanı Mehmet ALPTEKİN, Genel Menajer Kenan Evren EYTİŞ ve Başantrenör Mülkü KARADENİZ hazır bulundu.

Ziyaret esnasında, Erkekler Basketbol Bölgesel Lig'inde oynayacak olan takıma yeni katılan oyuncular Berat GÜMÜŞ, Sedat CERMAN, Uğur YILMAZ (Takım Kaptanı), Çetin LALE, Cem ERKUL, Murat CANBAŞ ile sözleşme imzalandı.

YENİ ALEXANDER XHUVANİ ELBASAN ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ZİYARET

Alexander Xhuvani Elbasan Üniversitesinden Rektör Prof. Dr. Skender Topi, Dr. Artan Spahiu ve Erasmus Koordinatörü Gjolek Mera’dan oluşan bir heyet 18 Ocak 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret ederek bir toplantı gerçekleştirdi. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun ve Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz’ın da katıldığı to..

EDİRNE MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU’NDAN ZİYARET

Edirne Muhtarlar Derneği Başkanı ve Şükrüpaşa Mahallesi Muhtarı İrfan Tasmalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Talatpaşa Mahallesi Muhtarı Hasan Kıyı, Barutluk Mahallesi Muhtarı Zeki Yaşagör, Babademirtaş Mahallesi Muhtarı Haluk İnağ, Dilaverbey Mahallesi Muhtarı Necmettin Ersaçmış, Fatih Mahallesi Muhtarı Bilal Ürer ve Karabulut Köyü Muhtarı Cem Yılmaz 16 Ocak 2017 tarihinde Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamınd..

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNE VEDA YEMEĞİ

Üniversitemizde Mevlana Değişim Programı çerçevesinde bir dönem boyunca eğitim gören öğrencilere Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu tarafından 16 Ocak 2017 tarihinde bir veda yemeği verildi. Yemeğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Mevlana Programı Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve öğrenciler katıldı. Rektörümüz yaptığı konuşmada Üniversitemizin kapısının bun..

HAYVANSEVER DOKTORLARDAN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

Üniversitemiz Hastanesi Radyasyon Onkolojisinde görev yapan Dr. Dilruba Okumuş ve eşi Dr. Muhammet Maşuk Okumuş'u Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu 11 Ocak 2017 tarihinde davet ederek makamında görüştü.Zorlu kış koşullarında sokak hayvanlarını besleyen  doktor çifte Rektörümüz hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ederek kendilerini takdir etti.