TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ERKEK BASKETBOL TAKIMINDAN ZİYARET

Trakya Üniversitesi Meriç Erkek Basketbol Takımı, takımın Onursal Başkanı olan Rektör Prof. Dr. Yener YÖRÜK’ü,  3 Eylül 2013 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Basketbol Şube Sorumlusu Prof. Dr. Nezih DAĞDEVİREN, Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan TOKSÖZ, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Fatih ULU, Kondisyoner  Yrd.  Doç. Dr. İsa SAĞIROĞLU, Kulüp Başkanı Mehmet ALPTEKİN, Genel Menajer Kenan Evren EYTİŞ ve Başantrenör Mülkü KARADENİZ hazır bulundu.

Ziyaret esnasında, Erkekler Basketbol Bölgesel Lig'inde oynayacak olan takıma yeni katılan oyuncular Berat GÜMÜŞ, Sedat CERMAN, Uğur YILMAZ (Takım Kaptanı), Çetin LALE, Cem ERKUL, Murat CANBAŞ ile sözleşme imzalandı.
Bu içerik 03 Eylül 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 3553 kez okundu.

YENİ ÖĞRENCİMİZDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Türkiye Büyükler Judo Şampiyonası 07-08 Aralık 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapıldı. 57 ilden 548 sporcu katıldığı şampiyonada Üniversitemiz Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2. sınıf öğrencisi Çiğdem Bora 78 kg. Türkiye Şampiyonu oldu.

YENİ TOPLU SES EĞİTİMİNDE TEMEL YAKLAŞIMLAR SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eğitim Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı seminer çalışmaları kapsamında 30 Kasım 2017 tarihinde Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bülent Halvaşi tarafından Toplu Ses Eğitiminde Temel Yaklaşımlar Semineri gerçekleştirildi. Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanları ve &ou..

YENİ “MİCROSOFT EĞİTİM ÇÖZÜMLERİ VİZYONU” PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi bünyesinde kurulan Eğitim ve Teknoloji Topluluğu tarafından organize edilen “Microsoft Eğitim Çözümleri Vizyonu” paneli 12 Aralık 2017 tarihinde Türkan Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Panele, Eğitim ve Teknoloji Topluluğu Danışmanı Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Araştırma Görevli..