TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ERKEK BASKETBOL TAKIMINDAN ZİYARET

Trakya Üniversitesi Meriç Erkek Basketbol Takımı, takımın Onursal Başkanı olan Rektör Prof. Dr. Yener YÖRÜK’ü,  3 Eylül 2013 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Basketbol Şube Sorumlusu Prof. Dr. Nezih DAĞDEVİREN, Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan TOKSÖZ, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Fatih ULU, Kondisyoner  Yrd.  Doç. Dr. İsa SAĞIROĞLU, Kulüp Başkanı Mehmet ALPTEKİN, Genel Menajer Kenan Evren EYTİŞ ve Başantrenör Mülkü KARADENİZ hazır bulundu.

Ziyaret esnasında, Erkekler Basketbol Bölgesel Lig'inde oynayacak olan takıma yeni katılan oyuncular Berat GÜMÜŞ, Sedat CERMAN, Uğur YILMAZ (Takım Kaptanı), Çetin LALE, Cem ERKUL, Murat CANBAŞ ile sözleşme imzalandı.
Bu içerik 03 Eylül 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 3534 kez okundu.