TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ERKEK BASKETBOL TAKIMINDAN ZİYARET

Trakya Üniversitesi Meriç Erkek Basketbol Takımı, takımın Onursal Başkanı olan Rektör Prof. Dr. Yener YÖRÜK’ü,  3 Eylül 2013 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Basketbol Şube Sorumlusu Prof. Dr. Nezih DAĞDEVİREN, Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan TOKSÖZ, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Fatih ULU, Kondisyoner  Yrd.  Doç. Dr. İsa SAĞIROĞLU, Kulüp Başkanı Mehmet ALPTEKİN, Genel Menajer Kenan Evren EYTİŞ ve Başantrenör Mülkü KARADENİZ hazır bulundu.

Ziyaret esnasında, Erkekler Basketbol Bölgesel Lig'inde oynayacak olan takıma yeni katılan oyuncular Berat GÜMÜŞ, Sedat CERMAN, Uğur YILMAZ (Takım Kaptanı), Çetin LALE, Cem ERKUL, Murat CANBAŞ ile sözleşme imzalandı.
Bu içerik 03 Eylül 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 3494 kez okundu.

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Bayramlaşma Töreni 23 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Fuaye Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve Öğr. Gör. Hakan Akıncı ile akademik ve idari personel katıldı.   B..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2018-2022 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemizin 2018-2022 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı 22 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Çalıştaya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Trakya Kalkınma Ajansı Sekreteri Mahmut Şahin, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve &Oum..