TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI 2015-2016 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 01 Haziran 2016 tarihinde Devlet Konservatuvarı Sanat ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Süleyman Sırrı Güner, Dekanlar, akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.  

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Süleyman Sırrı Güner bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında sanatın ve sanatçının bir toplum için değerine ve önemine dikkat çeken Prof. Süleyman Sırrı Güner, mezunlarımıza başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük gerçekleştirdiği konuşmasında mezun öğrencilerimizin çok kaliteli bir sanat eğitimi aldığını söyledi ve yetenekleri ile sınırlarımızın ötesinde de başarılarından söz ettirdiğini sözlerine ekledi. Rektörümüz Balkan Senfoni Orkestramızın başarılarına da değinerek mezunlarımızın geldikleri noktada başarılı bir sanat hayatı geçireceklerinden emin olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Balkan Senfoni Orkestrası bir konser verdi. Konser sonunda başta dereceye giren öğrenciler olmak üzere mezuniyet belgeleri protokol ve hocalarımız tarafından öğrencilerimize verildi. Mezuniyet töreni, meslek andının okunması ile son buldu. 

Bu içerik 02.06.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1575 kez okundu.