TRAKYA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ TAKVİMİ

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ TAKVİMİ

4-15 Ocak 2016

Öğretim elemanlarının kadrolarının bulunduğu bölüm/anabilim dalı başkanlıklarına başvurusu

18-22 Ocak 2016

Üniversitemiz birimlerinde kurulan ön inceleme heyetleri tarafından sunulan belgelerin incelenmesi

25 Ocak 2016

Ön inceleme heyetleri tarafından teşvik almaya hak kazananların liste ve evraklarının nihai karar için akademik teşvik komisyonuna gönderilmesi

26-29 Ocak 2016

Akademik teşvik komisyonu tarafından teşvik başvurularının değerlendirilmesi

29 Ocak 2016

Teşvik almaya hak kazanan öğretim elemanlarının üniversite web sayfasından ilan edilmesi

1-5 Şubat 2016

Sonuçlar için senatoya itiraz süreci

8-12 Şubat 2016

Senato tarafından itirazların sonuçlandırılması

AÇIKLAMALAR

1) Akademik faaliyetlere ilişkin başvurularda YÖKSİS ten (https://yoksis.yok.gov.tr/) alınan çıktı kullanılacaktır. Bu nedenle, YÖKSİS şifresi olmayan öğretim elemanlarımız, YÖKSİS giriş sayfasında "şifremi unuttum" seçeneğine tıklayarak yeni şifrelerini edinebilirler. Şifrelerini edinemeyenler personel@trakya.edu.tr adresinden e-posta ile talep edebilir veya personel daire başkanlığının  2234215-1366 nolu telefonuna ulaşarak temin edebilirler.

2) Başvuruda, akademik faaliyetlere ilişkin YÖKSİS’ ten alınan çıktı ile birlikte akademik faaliyetlere ilişkin belge/çıktı/döküman (makalenin ilk sayfası, projenin bittiğini gösteren belge v.b.) eklenmelidir.

3) Akademik teşvik başvuru modülü Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından YÖKSİS sisteminde 5 Ocak 2016 tarihinde aktif  hale getirilecektir.

4) Birimlerdeki ön inceleme komisyonlarının oluşturularak 8 Ocak 2016 tarihine kadar rektörlüğe bildirilmesi gerekmektedir.

Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği

Bu içerik 31 Aralık 2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 5252 kez okundu.

REKTÖRÜMÜZ İLK EĞİTİM GÜNLERİNDE ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Üniversitemizde 2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi 18 Eylül 2017 tarihinde başladı. Üniversite yaşamlarının ilk gününde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu öğrencileri yalnız bırakmayarak onlarla bir araya geldi. İlahiyat ve Mimarlık Fakültelerinde düzenlenen uyum programına katılan Rektörümüz öğrencilerle tanıştı. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, öğrencilere “Bugün yeni ..

BURSA MİLLETVEKİLİ DR. MEHMET MÜEZZİNOĞLU'NDAN ZİYARET

Eski Sağlık ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu 15 Eylül 2017 tarihinde üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Edirne Milletvekili Rafet Sezen, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, Genel Sekreter Yardımcı Vekilleri Ahmet Sezgin, Öğr. Gör. Hakan Akıncı bulundu.

SAĞLIK MÜZESİ’NDE MEHTER COŞKUSU

Unesco Dünya Kültür Miras Listesi’nde yer alan; bilim, sağlık ve tıp merkezini bir arada bünyesinde bulundurması açısından eşsiz bir örnek olan Üniversitemiz Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi yaşayan müze konseptine uygun olarak sosyal etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. 15 Eylül 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Ahmet H..

REKTÖRÜMÜZ ÜNİVERSİTE HASTANELERİ SAĞLIK HİZMETLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI KATILDI

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Ankara’da 12 Eylül 2017 tarihinde YÖK Tıp Sağlık Konseyi çalışmalarına katıldı. Ardından Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, YÖK üyeleri ve hastanesi bulunan 45 Üniversite rektörü ile birlikte Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından gerçekleştirilen Üni..