TRAKYA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ TAKVİMİ

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ TAKVİMİ

4-15 Ocak 2016

Öğretim elemanlarının kadrolarının bulunduğu bölüm/anabilim dalı başkanlıklarına başvurusu

18-22 Ocak 2016

Üniversitemiz birimlerinde kurulan ön inceleme heyetleri tarafından sunulan belgelerin incelenmesi

25 Ocak 2016

Ön inceleme heyetleri tarafından teşvik almaya hak kazananların liste ve evraklarının nihai karar için akademik teşvik komisyonuna gönderilmesi

26-29 Ocak 2016

Akademik teşvik komisyonu tarafından teşvik başvurularının değerlendirilmesi

29 Ocak 2016

Teşvik almaya hak kazanan öğretim elemanlarının üniversite web sayfasından ilan edilmesi

1-5 Şubat 2016

Sonuçlar için senatoya itiraz süreci

8-12 Şubat 2016

Senato tarafından itirazların sonuçlandırılması

AÇIKLAMALAR

1) Akademik faaliyetlere ilişkin başvurularda YÖKSİS ten (https://yoksis.yok.gov.tr/) alınan çıktı kullanılacaktır. Bu nedenle, YÖKSİS şifresi olmayan öğretim elemanlarımız, YÖKSİS giriş sayfasında "şifremi unuttum" seçeneğine tıklayarak yeni şifrelerini edinebilirler. Şifrelerini edinemeyenler personel@trakya.edu.tr adresinden e-posta ile talep edebilir veya personel daire başkanlığının  2234215-1366 nolu telefonuna ulaşarak temin edebilirler.

2) Başvuruda, akademik faaliyetlere ilişkin YÖKSİS’ ten alınan çıktı ile birlikte akademik faaliyetlere ilişkin belge/çıktı/döküman (makalenin ilk sayfası, projenin bittiğini gösteren belge v.b.) eklenmelidir.

3) Akademik teşvik başvuru modülü Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından YÖKSİS sisteminde 5 Ocak 2016 tarihinde aktif  hale getirilecektir.

4) Birimlerdeki ön inceleme komisyonlarının oluşturularak 8 Ocak 2016 tarihine kadar rektörlüğe bildirilmesi gerekmektedir.

Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği

Bu içerik 31 Aralık 2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 5337 kez okundu.

2017-2018 AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz 2017 – 2018 Akademik Yılı Açılış Töreni 14 Kasım 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Açılışa Vali Vekili Mustafa Karslıoğlu, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük, , Rektör Yardımcılarımız Prof..

YENİ SRİ LANKA DEMOKRATİK SOSYALİST CUMHURİYETİ VE ÇEKYA ANKARA BÜYÜKELÇİLERİ'NDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohiden Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile birlikte 17 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen “Sri Lanka- Türkiye İlişkileri” adlı konferansa katıldı. Konferansın tamamlanmasının ardından Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara B&..