TRAKYA BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLADI

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bisiklet Topluluğunun düzenlemiş olduğu Trakya Bisiklet Festivali 23 Mayıs 2015 tarihinde Ayşekadın Yerleşkesinde başladı. Festivalin açılışına Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Genel Sekreter Erengül Özdemir, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ahmet Yence ile daire başkanları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Üniversitemiz Ayşekadın Yerleşkesinden Şükrü Paşa Anıtı’na ve ardından Selimiye Camisine kadar Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, öğrencilere bisiklet ile eşlik etti.

İki gün süren festivalde güzergah olarak Edirne’nin tarihi mekanları seçildi. Üniversitemiz Ayşekadın Yerleşkesinden başlayan festivalde ilk günün sonunda Sarayiçi Yerleşkesinde çadır kurulup kamp ateşi yakıldı. İkinci gün Sarayiçi Yerleşkesinde tekrar start alan festival Sultan II. Bayezid Külliyesi ile devam edip Balkan Yerleşkesinde son buldu.

Bu içerik 23.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 2207 kez okundu.